Άλλα δύο καταστήματα Mikel στη Λευκωσία

Άλλα δύο καταστήματα Mikel στη Λευκωσία


 

Της Αγγέλας Κωμοδρόμου

 

Στο άνοιγμα ακόμη δύο καταστημάτων προχωρεί άμεσα η γνωστή ελληνική αλυσίδα καφέ Mikel. Μετά την επιτυχία του πρώτου καταστήματος Mikel που άνοιξε το προηγούμενο Δεκέμβρη στη Λάρνακα, η πετυχημένη ελληνική εταιρεία καφέ συνέχισε τον Μάρτιο την επέκτασή της στην Κύπρο, με το πρώτο Mikel στη Λευκωσία στην οδό Στασίνου 19, στην Έγκωμη.

Αυτή τη στιγμή επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Κύπρο ανοίγοντας ακόμα δύο καταστήματα στην Λευκωσία και συγκεκριμένα ένα στην Έγκωμη (απέναντι από τα παγωτά Παπαφιλίππου) και ακόμα ένα στις αρχές της οδού Λήδρας κοντά στην Πλατεία Ελευθερίας (πρώην Squeeze Juice Bar).

Τα σχέδια του Mikel προνοούν περαιτέρω επέκταση της αλυσίδας σε όλη την Κύπρο με τη λειτουργία ακόμη δύο μαγαζιών μέχρι το καλοκαίρι σε Παραλίμνι και Πάφο.

Ο σχεδιασμός των καταστημάτων Mikel ακολουθεί το αρχιτεκτονικό ύφος του brand, όπου τα βιομηχανικά υλικά και οι αποχρώσεις του μαύρου και του πορτοκαλί, συνδυάζονται αρμονικά, προσφέροντας μια ζεστή και lounge ατμόσφαιρα, ιδανική για συναντήσεις με φίλους, για στάση μετά τη δουλειά, για διάβασμα ή εργασία, με βολικά τραπέζια και δωρεάν Wi-Fi.

Tέλος, η πετυχημένη ελληνική αλυσίδα Mikel Coffee Company, αναπτύσσεται ραγδαία, και διαθέτει ένα δίκτυο που σήμερα απαριθμεί περισσότερα από 140 καταστήματα.


Comments

comments

Tags: coffee, cyprus, mikel

Σχετικά με τον Συγγραφέα