«Άνοιξε» γραμμή επικοινωνίας μεταξύ Τρ. Κύπρου και ΧΑΚ

«Άνοιξε» γραμμή επικοινωνίας μεταξύ Τρ. Κύπρου και ΧΑΚ

Γραμμή επικοινωνίας με την Τράπεζα Κύπρου άνοιξε το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ), στο πλαίσιο συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος του ΧΑΚ Μάριος Πηλαβάκης με τον Πρόεδρο της Τράπεζας Γιόζεφ Άκερμαν.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πηλαβάκης είπε ότι κατά τη συνάντηση που έγινε ύστερα από πρωτοβουλία του Προέδρου του ΧΑΚ, εξέφρασε στον κ. Άκερμαν την ετοιμότητα του ΧΑΚ να βοηθήσει την Τράπεζα Κύπρου σε ό,τι χρειάζεται και “να ανοίξουμε μια γραμμή επικοινωνίας”.

Αναφέροντας ότι οι εισηγμένοι τραπεζικοί τίτλοι στο ΧΑΚ διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο χρηματιστήριο, ο κ. Πηλαβάκης είπε ότι η Τράπεζα Κύπρου είναι ο μεγαλύτερος πελάτης του ΧΑΚ, ενώ οι τραπεζικοί τίτλοι αποτελούν το 95% της κεφαλαιοποίησης του Ftse20.

“Του έθεσα κάποιες απόψεις, κάποιες θέσεις οι οποίες μπορούν να φανούν χρήσιμες για την Τράπεζα Κύπρου”, πρόσθεσε και σημείωσε ότι δεν μπορεί να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες επί του θέματος γιατί οποιαδήποτε δήλωση του, όπως είπε, “είτε για μετοχή είτε για την Τράπεζα Κύπρου μπορεί να επηρεάσει τους επενδυτές”.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα