Άνοιξε το 15ο κατάστημα Lidl στον Ύψωνα

Άνοιξε το 15ο κατάστημα Lidl στον Ύψωνα

Στις 17 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου 15ου  καταστήματος Lidl στον Ύψωνα στην Λεμεσό.  Τα εγκαίνια τέλεσε ο Δήμαρχος Ύψωνα, κύριος Άριστος Αριστείδου, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το ολοκαίνουργιο κατάστημα Lidl και επωφελήθηκε από τις πολλές προσφορές. Όλοι οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα με 10% έκπτωση και 25% έκπτωση σε όλα τα είδη αρτοποιίας.

Η μέρα επιφύλασσέ πολλές εκπλήξεις στους καταναλωτές όπως δωρεάν εδέσματα , ποτά, θεάματα και μουσική. Ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, face-painter, μπαλονοκατασκευές και  ο Άγιος Βασίλης που διασκέδαζε μικρούς και μεγάλους.

Το νέο κατάστημα Lidl στον Ύψωνα σχεδιάστηκε βάσει των νέων προτύπων της εταιρείας με νέα χρώματα, νέα διάταξη και περισσότερες ευκολίες υπηρεσιών. Μπροστά και στο πλάι του καταστήματος, η Lidl δημιούργησε χώρους πρασίνου με δέντρα και θάμνους, αναλαμβάνοντας το κόστος δημιουργίας αλλά και συντήρησης τους.

Οι προσφορές και οι δραστηριότητες ανοίγματος θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου.  Η Lidl προσκαλεί όλους να γιορτάσουν μαζί το άνοιγμα του 15ου Lidl στην Κύπρο!