Άριστα για φοιτητές του STEP Κύπρου

Άριστα για φοιτητές του STEP Κύπρου


 

Η Κύπρος εκπροσωπείται επάξια στα φοιτητικά βραβεία του STEP, στη νέα προσπάθεια του STEP να αναγνωρίσει τα επιτεύγματα των σπουδαστών του ανά το παγκόσμιο.

Τα καινούρια Παγκόσμια Βραβεία Αριστείας δίνονται σε φοιτητές που πετυχαίνουν τις ψηλότερες βαθμολογίες σε κάθε εξέταση του STEP ξεχωριστά, καθώς και σε απόφοιτους με τις ψηλότερες βαθμολογίες σε κάθε δίπλωμα του, αφού συναθροιστούν τα 4 εξεταστέα μαθήματα. Η απονομή των βραβείων γίνεται δύο φορές το χρόνο.

Οι πρόσφατοι νικητές των βραβείων αυτών πέτυχαν τις ψηλότερες βαθμολογίες στις εξετάσεις του STEP για την περίοδο 1 Ιουλίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2015. Οι μαθητές με τις ψηλότερες βαθμολογίες για την περίοδο 1 Ιανουαρίου μέχρι 30 Ιουνίου 2016 θα ανακοινωθούν το Νοέμβριο 2016.

Η Bella Sovmiz, πρώην στέλεχος της Marcuard Trust (Cyprus) Ltd, ήταν μεταξύ των 38 βραβευμένων φοιτητών που πέτυχαν υψηλή βαθμολογία στο STEP Advanced Certificate in Trustee Investment & Financial Appraisal – Online (DL+).

Ως ο παγκόσμιος επαγγελματικός σύνδεσμος για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε οικογενειακά θέματα από γενιά σε γενιά, το STEP προσφέρει εκπαίδευση και ενσωμάτωση σε ένα εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών σε θέματα εμπιστευμάτων.

«Η εκπαίδευση βρίσκεται στην καρδιά του STEP και νιώθουμε περήφανοι για τις υψηλές προδιαγραφές που θέτουμε σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω των εξετάσεων και των διπλωμάτων μας», ανέφερε ο Nigel Race, Διευθυντής Επαγγελματικής Ανάπτυξης του STEP. «Οι νικητές μας θα πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι για τις βαθμολογίες στις σπουδές τους και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε αυτό το επίτευγμα μέσω των Παγκόσμιων Βραβείων Αριστείας», πρόσθεσε.
Το STEP παρέχει εκπαίδευση και αναγνώριση σε συμβούλους διαχείρισης περιουσίας και διαδοχής, παρέχοντας στο τέλος της εκπαίδευσης Πιστοποιητικά, Ανώτερα Πιστοποιητικά και Διπλώματα με το βασικό εκπαιδευτικό συνέταιρό μας, CLT International. Οι φοιτητές πρέπει να αποκτήσουν ένα συγκεκριμένο αριθμό μονάδων μέσω των εξετάσεων ή μέσω προηγούμενης εμπειρίας, προκειμένου να γίνουν STEP Affiliates, STEP Technicians ή TEP’ (Trust and Estate Practitioner) – ο προσδιορισμός που δίνεται σε ένα πλήρες μέλος του STEP.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα