Δείτε την έκπληξη του Ευρωκέρδος στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Δείτε την έκπληξη του Ευρωκέρδος στον Πρόεδρο ΑναστασιάδηΤο πορτραίτο του Προέδρου Αναστασιάδη μέσα σε πέντε λεπτά δημιούργησε χθες ο καλλιτέχνης Λουκής Αγρότης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση της ανανεωμένης έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού Ευρωκέρδος.

Ο Λουκής Αγρότης επί σκηνής και ενώπιων όλων των καλεσμένων -όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο- δημιούργησε το πορτραίτο του Προέδρου Αναστασιάδη, μια έκπληξη που επεφύλαξε η Ομάδα του Περιοδικού προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. “Με έκανε πιο όμορφο…” ήταν η αντίδραση του Προέδρου που δήλωσε εντυπωσιασμένος.

Το Ευρωκέρδος φιλοξένησε  στο εξώφυλλο του στο τεύχος Απριλίου το Νίκο Αναστασιάδη με αφορμή αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε.

 

Λουκής Αγρότη

O Λουκής Άρη Αγρότη γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1976. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τις εικαστικές τέχνες καθώς από την εφηβεία η ζωγραφική ήταν η μεγάλη προτεραιότητα στη ζωή του.

Περνά τις περισσότερες ώρες ζωγραφίζοντας σε τοίχους και δρόμους στις γειτονιές. Παίρνει μέρος επίσης στη δημιουργία σκηνικών σε σχολικές γιορτές ή άλλες εκδηλώσεις.

Τελειώνοντας το λύκειο, μπαίνει σε δραματική σχολή στην Αθήνα και ακολουθεί για ένα χρόνο θεατρικές σπουδές τις οποίες εγκαταλείπει αργότερα, αφού η ζωγραφική ήταν αυτή που τον είχε κερδίσει.

Το 2008 καταπιάνεται με το live speed painting, να ζωγραφίζει δηλαδή επί σκηνής, με συνοδεία μουσικής σε μερικά λεπτά και σε μεγάλα μεγέθη καμβά, προσωπογραφίες, τοπία, κτήρια, λογότυπα η οτιδήποτε άλλο ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης στην οποία παρουσιάζει.

Το 2010 λαμβάνει μέρος στο τηλεοπτικό reality “Ελλάδα έχεις ταλέντο 2010” στο οποίο κέρδισε τη δεύτερη θέση.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα