Έκπτωση έως 50% για συμμετοχή στο συνέδριο Professional Fitness Systems

Έκπτωση έως 50% για συμμετοχή στο συνέδριο Professional Fitness Systems


 

Έκπτωση που φτάνει έως και το 50% δικαιούνται όσοι δηλώσουν συμμετοχή έως τις 6 Φεβρουαρίου στο Professional Fitness Systems Convention που γίνεται στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, 24-26 Μαρτίου. Πρόκειται για το μοναδικό συνέδριο στην Κύπρο που αφορά Επαγγελματίες και Επιχειρηματίες του τομέα της Φυσικής Κατάστασης, το οποίο φιλοξενεί μερικά από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο του Fitness παγκοσμίως. Διεξάγεται για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Μεταξύ άλλων, στην Κύπρο θα βρεθούν τρεις εισηγητές τα ονόματα των οποίων  περιλαμβάνονται στη λίστα με τους Top100 experts της Αθλητικής Επιστήμης, όπως δημοσιεύεται κάθε χρόνο από την έγκυρη ιστοσελίδα scienceforsport.com. Εισηγητές έρχονται από ΗΠΑ, Καναδά, Μεγάλη Βρετανία και Ελλάδα. Το Συνέδριο διοργανώνουν η εταιρεία Provision for Sports και το eshopforsports.com, ενώ μεγάλος χορηγός είναι Matrix Fitness. Πρόσωπο του Professional Fitness Systems Convention  είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης του Άλματος εις Ύψος, Κυριάκος Ιωάννου.

Οι παρουσιάσεις γίνονται σε ελληνικά και αγγλικά και χωρίζονται σε δέκα περιόδους: τρεις την Παρασκευή (24/3), τέσσερις το Σάββατο (25/3) και τρεις την Κυριακή (26/3). Κάθε περίοδος περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά δίωρα workshops, στα οποία η συμμετοχή κοστίζει 50 ή 100 ευρώ, ανάλογα με το θέμα. Για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν πάνω από ένα workshop υπάρχουν εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 50% για εκείνους που θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2017.

Παράλληλα, όσοι κρατήσουν θέση μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν το αντίτιμο συμμετοχής σε δόσεις. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.pfs-convention.com.

Χορηγοί του Professional Fitness Systems Convention είναι το  Πανεπιστήμιο Frederick, η Powersoft, τα καταστήματα Famous Sports, τα OJO Sunglasses, η Science Technologies και το Dorians Challenge  ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων και του Παγκύπριου Συνδέσμου Πτυχιούχων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα