Έντυπο και Ηλεκτρονικό υλικό από το ΕΒΕ Πάφου στηρίζει επιχειρήσεις

Έντυπο και Ηλεκτρονικό υλικό από το ΕΒΕ Πάφου στηρίζει επιχειρήσεις

 


Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου ετοίμασε σύγχρονο διαφημιστικό υλικό (φυλλάδιο και παρουσίαση powerpoint), ειδικά για την Επαρχία της Πάφου, για τη στήριξη των επενδύσεων, που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα μέλη του, για την προώθηση των επιχειρηματικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων τους.

Το νέο υλικό παρουσιάζει όλο το επιχειρηματικό/ επαγγελματικό φάσμα δραστηριοτήτων της επαρχίας Πάφου μέσα από φωτογραφίες και αναφορές.

Το νέο προωθητικό υλικό της Επαρχίας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πάφου κ. Ανδρέα Δημητριάδη, ο οποίος συνοδευόμενος από αξιωματούχους του Δήμου Πάφου, συμμετείχε πρόσφατα στη διοργάνωση Παφίτικων Βραδιών και ειδικών παρουσιάσεων στις πόλεις Πεκίνο, Σαγκάη και Γκουατζιού της Κίνας.

Κύριος χορηγός της έκδοσης του υλικού είναι ο Ελεγκτικός, Συμβουλευτικός οίκος KPMG.

Το υλικό διατίθεται σε Αγγλικά, Κινέζικα και προσεχώς Ρώσικα και Αραβικά.

Παράλληλα βρίσκεται στη διαδικασία πλήρους αναβάθμισης η ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου και η παραγωγή διαφημιστικής ταινίας με την ιστορία, τα αξιοθέατα, την υποδομή της Πάφου καθώς και με τους επιχειρηματικούς/ επενδυτικούς τομείς ενδιαφέροντος που μπορεί να βρει κάποιος στην Επαρχία.

Όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΕΒΕ Πάφου για να παραλάβουν δωρεάν αριθμό εντύπων που πιθανό να χρειάζονται.

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα