Αγγλίδα επισκέπτεται την Κύπρο επί 28 χρόνια

Αγγλίδα επισκέπτεται την Κύπρο επί 28 χρόνια

Η Patt Berrington συνεχίζει να επισκέπτεται την Κύπρο για 28 συνεχιζόμενα χρόνια. Μάλιστα, επιλέγει την Κύπρο για τις διακοπές της δύο φορές το χρόνο και διαμένει για περίοδο έξι με επτά εβδομάδων κάθε φορά. Στην Πάφο είναι αγαπητή και γνωστή με το μικρό της όνομα, Patt.

Έχει αναπτύξει δεσμούς φιλίας με τους ντόπιους και εκφράζει με κάθε ευκαιρία την αγάπη της για τον τόπο μας. Στη βράβευσή της που έγινε στο γραφείο ΚΟΤ Πάφου, την Πέμπτη 2 Ιουλίου, παρούσες ήταν και οι Κύπριες φίλες της, αφού έχει αναπτύξει δεσμούς φιλίας με αρκετούς Κύπριους στα τόσα χρόνια που μας επισκέπτεται. Η βράβευση οργανώθηκε από το γραφείο ΚΟΤ Πάφου σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει όταν επισκέπτεται την Πάφο. Η έκπληξή της ήταν μεγάλη γι’ αυτό και συγκινήθηκε βαθύτατα όταν αντίκρισε μπροστά της τις κύπριες φίλες της και λειτουργούς του ΚΟΤ. Εξέφρασε επίσης τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για την αναγνώριση της προσφοράς της.

Σε σχετική δήλωσή της η Αν. Γενική Διευθύντρια του ΚΟΤ, κα Αννίτα Δημητριάδου ανέφερε ότι «οι τουρίστες στην Κύπρο αισθάνονται οικειότητα και ασφάλεια, πράγμα που μας ικανοποιεί όλους, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας, ο περιηγητής να αισθάνεται σαν στο σπίτι του».

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ