Αεροσκάφος της Emirates ειδικά σχεδιασμένο για την Άρσεναλ

Αεροσκάφος της Emirates ειδικά σχεδιασμένο για την Άρσεναλ

Η Emirates, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων και πόθων, και επίσημος εταίρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Άρσεναλ παρουσίασε το πρώτο αεροπλάνο της που θα προβάλλει το εμπορικό όνομα της Άρσεναλ, καθώς η ομάδα πέταξε για την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας του συλλόγου στη Σιγκαπούρη αυτή την εβδομάδα.

Οι Gunners έφτασαν με στυλ σε ένα B777-200LR ναυλωμένο αεροσκάφος της Emirates που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Άρσεναλ Σιγκαπούρη 2015 επίσκεψή τους.

Το ειδικά σχεδιασμένο Emirates 777 προβάλλει το έμβλημα της Άρσεναλ μαζί με την απεικόνιση των παικτών της πρώτης ομάδας, Aaron Ramsey, Danny Welbeck, Mikel Arteta και Jack Wilshere στη μία πλευρά του αεροσκάφους, και των Santi Cazorla, Mesut Özil, Alexis Sanchez και Olivier Giroud στην άλλη, καθιστώντας το εύκολα αναγνωρίσιμο τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα. Τα μενού και το στήριγμα κεφαλής των καθισμάτων στο αεροσκάφος έχουν επίσης διαμορφωθεί με το θέμα της Άρσεναλ.

Ο σύλλογος θα παίξει δύο αγώνες στο Εθνικό Στάδιο της Σιγκαπούρης για το τουρνουά Barclays Asia Trophy 2015.

Η Emirates Airline ξεκίνησε την πρώτη συνεργασία της με το Barclays Premier League το 2004, και επέκτεινε την χορηγία της για τη φανέλα το 2006, για να συμπεριλάβει τα δικαιώματα ονομασίας της νέας έδρας της Άρσεναλ, του Emirates Stadium.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.emirates.com/cy/greek/index.aspx


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα