Αιμοδοσία ΚΝΕ με αφορμή την Ευρωπαϊκή «Μέρα Ναυτιλίας»

Αιμοδοσία ΚΝΕ με αφορμή την Ευρωπαϊκή «Μέρα Ναυτιλίας»

 


Η “Ευρωπαϊκή Μέρα Ναυτιλίας”, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαΐου σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κύριος στόχος της “Ευρωπαϊκής Μέρας Ναυτιλίας” είναι η προβολή της μεγάλης συνεισφοράς της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην οικονομία των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς επίσης και η ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Ναυτιλία στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Ως εκ τούτου, συμμετέχοντας για ακόμη μία φορά στην προσπάθεια για την προώθηση της 7ης “Ευρωπαϊκής Μέρας Ναυτιλίας”, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, ως ο επαγγελματικός σύνδεσμος της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κύπρο, και στα πλαίσια των εκδηλώσεων που σηματοδοτούν 25 Χρόνια από την ίδρυσή του, διοργάνωσε Αιμοδοσία ανάμεσα στο προσωπικό των Ναυτιλιακών Εταιρειών-Μελών του, την Τρίτη, 20 Μαΐου 2014, στην Πολυκλινική Υγεία στη Λεμεσό, κάτω από την αιγίδα του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, κου. Μάριου Δημητριάδη, προβάλλοντας έτσι ένα μέρος του κοινωφελούς έργου που επιτελεί.

Από παρόμοιες αιμοδοσίες που διοργάνωσε το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο τα τελευταία 22 χρόνια, έχουν συγκεντρωθεί πέραν των 1700 μονάδων αίματος, προσφορά για την οποία έχει τιμηθεί από την Συντονιστική Επιτροπή Αιμοδοσίας της πόλεως και Επαρχίας Λεμεσού.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα