Αλλάζουν όνομα τα 18 καταστήματα Carrefour στην Κύπρο

Αλλάζουν όνομα τα 18 καταστήματα Carrefour στην Κύπρο

 


 

Την πρώτη του προωθητική καμπάνια στην κυπριακή αγορά εγκαινίασαν πριν λίγες ημέρες οι υπεραγορές Σκλαβενίτης με τη διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων σε σπίτια, ενώ μέχρι και το τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2017 και τα 18 καταστήματα Carrefour αναμένεται να μετονομαστούν σε Σκλαβενίτης.

Το εν λόγω διαφημιστικό φυλλάδιο ενημερώνει τους καταναλωτές πως από την 1η Μαρτίου 2017, τα 18 καταστήματα που λειτουργούσαν με το διακριτικό τίτλο Carrefour στην Κύπρου έχουν μεταβιβαστεί στο Όμιλο Σκλαβενίτη και συγκεκριμένα στις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Ανώνυμη Εταιρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Όμιλος επιθυμεί όπως τα προϊόντα στα καταστήματα διατίθενται σε χαμηλές τιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται και το πλάνο αλλαγής της δομής και διαρρύθμισης των χώρων εντός των καταστημάτων.Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη μεταφορά της κουλτούρας της οικογενειακής επιχείρησης και η σχέση που έχει αναπτύξει ο Όμιλος με τους καταναλωτές στα καταστήματα του στην Ελλάδα, στοιχείο στο οποίο βασίζεται άλλωστε και η επιτυχία των υπεραγορών Σκλαβενίτης.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα