Αναβάθμιση του προγράμματος Powersoft365 Stock Control

Αναβάθμιση του προγράμματος Powersoft365 Stock Control

 


Η Cyta, σε συνεργασία με την εταιρεία Powersoft, προχώρησε στην αναβάθμιση του λογισμικού προγράμματος εμπορικής διαχείρισης Powersoft365 Stock Control / POS, για να είναι δυνατή η σύνδεσή του με τις εγκεκριμένες συσκευές  Φορολογικού Ηλεκτρονικού Μηχανισμού Σήμανσης (ΦΗΜΣ/FISCAL) POW001.

Σύμφωνα με σχετική πρόνοια της Κυπριακής Νομοθεσίας περί Φόρου Εισοδήματος, η οποία υιοθετήθηκε από την υπηρεσία ΦΠΑ της Δημοκρατίας, απαιτείται από όλες τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς μηχανισμούς (ΗΤΜ, ΗΥ, POS) να αγοράσουν και εγκαταστήσουν ΦΗΜΣ για την ηλεκτρονική έκδοση τιμολογίων και αποδείξεων είσπραξης λιανικής και χονδρικής πώλησης.

Ο ΦΗΜΣ ενεργοποιείται μέσω μιας εξωτερικής συσκευής, εγκεκριμένης από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, που συνδέεται με τους Ηλεκτρονικούς Μηχανισμούς.

H λύση Powersoft365 Stock Control / POS από τη Cyta για λιανικό και χονδρικό εμπόριο συνδυάζει τη φορητότητα και αμεσότητα μιας λύσης cloud με την αποδοτικότητα και αξιοπιστία των παραδοσιακών εφαρμογών. Εφαρμόζεται άμεσα και παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε επιχειρησιακά στοιχεία, τα οποία μετατρέπονται σε πρακτικές πληροφορίες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις από οποιοδήποτε σημείο.

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις που θα συνδεθούν με τα λογισμικά προγράμματα Powersoft365 Stock Control / POS και Powersoft365 Accounting, μέχρι το τέλος Ιουνίου 2016, θα επωφεληθούν δωρεάν μηνιαίας συνδρομής για τρεις μήνες.

H εταιρεία Powersoft ειδικεύεται στη δημιουργία λογισμικών συστημάτων από το 1993 και είναι εξουσιοδοτημένος οργανισμός για την Προμήθεια / Συντήρηση και Υποστήριξη του εγκεκριμένου μοντέλου ISIGN – PW001. Είναι η μοναδική εταιρεία στην Κύπρο με τις διεθνείς αναγνωρίσεις CMMI και TickiT (επέκταση του ISO9001 για εταιρείες πληροφορικής).

Περισσότερες πληροφορίες: www.cyta.com.cy/powersoft365-stock-control


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα