Ανανέωση για το ΜΤΝ e-Store

Ανανέωση για το ΜΤΝ e-Store


Η ΜΤΝ ανανέωσε το ηλεκτρονικό κατάστημα MTN e-Store https://store.mtn.com.cy και προσφέρει στους χιλιάδες επισκέπτες της μέσα από ένα ολοκαίνουριο, μοντέρνο και πιο χρηστικό σχεδιασμό, περισσότερες αποκλειστικές προσφορές, καθώς και ευκολότερη πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν προϊόντα, πλάνα και χαρακτηριστικά συσκευών. Σαν αποτέλεσμα οι επισκέπτες του MTN e-Store απολαμβάνουν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης και εξυπηρέτησης για τις διαδικτυακές αγορές τους.

Στο MTN e-Store οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν νέα συσκευή μέσα από μια τεράστια γκάμα επιλογών σε smartphones, tablets  και laptops, να μεταφέρουν τον αριθμό τους σε ΜΤΝ πλάνο, να δημιουργήσουν συμβόλαιο με νέο αριθμό και να ανανεώσουν το  υφιστάμενο συμβόλαιο τους. Το ανανεωμένο MTN e-Store δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες του να έχουν ακόμα ευκολότερη πρόσβαση σε πληροφορίες και έτσι να μπορούν  να συγκρίνουν χαρακτηριστικά πλάνων και συσκευών για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα MTN e-Store έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού αφού προσφέρει στο σύγχρονο Κύπριο καταναλωτή αυτό που χρειάζεται: τη δυνατότητα να κάνει τις επιλογές του στο δικό του χρόνο και χώρο, χαμηλότερες τιμές σε πλάνα και υπηρεσίες, αποκλειστικές και πολύ συμφέρουσες προσφορές, ασφάλεια στις συναλλαγές του και δωρεάν παράδοση στο σπίτι ή σε κατάστημα ΜΤΝ της επιλογής τους εντός 2 με 4 εργάσιμων ημερών.

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας από οποιαδήποτε άλλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο με 16 ΜΤΝ Stores, καθώς και το διαδικτυακό της κατάστημα MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 220 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα