Αναστασιάδης Vs Πατσαλίδης για καλό σκοπό

Αναστασιάδης Vs Πατσαλίδης για καλό σκοπό


Η κυβέρνηση εναντίον του The Λούης Night Show

 

Με σλόγκαν «Η κάθε μάχη για τον καρκίνο είναι και δική σου μάχη», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Λούης Πατσαλίδης έρχονται σε «κόντρα» με μοναδικό στόχο την στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και των συνανθρώπων μας που δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στην επάρατη νόσο. Το φιλανθρωπικό Basketball Match θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου στις 11 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο ΛΕΥΚΟΘΕΟ στη Λευκωσία.

Η ομάδα της Κυβέρνησης υπό τις οδηγίες του κ. Νίκου Ανστασιάδη και η ομάδα της εκπομπής The Λούης Night Show του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Κύπρου, άρχισαν ήδη την προετοιμασία τους και φυσικά ο καλύτερος θα φανεί στο γήπεδο.

Η Τράπεζα Κύπρου και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου καλούν το κοινό να συμμετάσχει και να  στηρίξει την πρωτοβουλία «ΤΗ  ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ».

Την ομάδα της Κυβέρνησης απαρτίζουν οι Υπουργοί: Νίκος Χριστοδουλίδης, Γιώργος Λακκοτρύπης, Γιώργος Παμπορίδης, Μάριος Δημητριάδης, Νίκος Κουγιάλης, Κώστας Καδής.

Μονάδα Προεδρικής Φρουράς: Δημήτρης Θεοδούλου, Μάριος Νεοκλέους, Αντώνης Αντωνίου, Πάρις Κυριάκου, Πέτρος Γενάρης, Πάμπος Χαραλάμπους, Κύπρος Κυριάκου

Προεδρία της Δημοκρατίας: Γιώργος Παναγιώτου, Μάριος Στεφανίδης, Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Την ομάδα της εκπομπής The Λούης Night Show απαρτίζουν οι: Λούης Πατσαλίδης, Παναγιώτης Κυριάκου, Τεύκρος Νεοκλέους, Πέτρος Πέτρου, Νικόλας Ζαννέττος, Κωσταντίνος Κωσταντίνου, Νικήτας Κυριάκου (ΑΝΤ1), Τάσος Θεοδώρου (MEGA), Ανδρέας Πολεμιδιώτης, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Γιώργος Χριστοφή, Ανδρέας Καφκαλιάς, Σάββας Παπαδόπουλος, Αδάμας Ιγνατίου, Βάσσος Αθηνοδώρου και Κώστας Μιχαήλ.

Την εκδήλωση στηρίζει η Τράπεζα Κύπρου και ο ΜΚΟ Reaction. Εισιτήρια υπό μορφή εισφοράς πωλούνται στα Υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου και σε επιλεγμένους φούρνους Ζορπάς. Για πληροφορίες: 22 264268 και 22 212400


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα