Ανοιχτή Διάλεξη CIIM και Συνδέσμου Αποφοίτων CIIM

Ανοιχτή Διάλεξη CIIM και Συνδέσμου Αποφοίτων CIIM

 


  • Προοπτικές της Κυπριακής Οικονομίας για το 2014 και το άμεσο μέλλον

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Οι Προοπτικές της Κυπριακής Οικονομίας για το 2014 και το άμεσο μέλλον», διοργανώνουν από κοινού το Cyprus International Institute of Management (CIIM) και ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του CIIM, την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 στις 6μμ στις εγκαταστάσεις του CIIM στη Λευκωσία (Λεωφ. Ακαδημίας 21, Αγλαντζιά).

Ομιλητής της διάλεξης θα είναι ο Δρ Γιώργος Θεοχαρίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών στο CIIM. Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στις οικονομικές προοπτικές της Κύπρου  για το 2014 και το εγγύς μέλλον και στα πρόσθετα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για επαναφορά της οικονομίας μας σε μια πορεία ανάκαμψης και ανάπτυξης.

Η διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα είναι ανοικτή για φοιτητές, αποφοίτους του CIIM και το ευρύτερο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 22462246 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://www.ciim.ac.cy/news-events/entry/the-economic-outlook-in-cyprus-for-2014-and-beyond.html.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα