«Αντιμετώπιση της κρίσης με Συναισθηματικό Μάρκετινγκ»

«Αντιμετώπιση της κρίσης με Συναισθηματικό Μάρκετινγκ»


Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο The Classic της Λευκωσίας σεμινάριο του ΚΕΒΕ με θέμα: «Αντιμετώπιση της κρίσης με Συναισθηματικό Μάρκετινγκ».

Το σεμινάριο στόχο είχε να ενημερώσει και να εμπνεύσει τα Διευθυντικά Στελέχη Επιχειρήσεων για τη δύναμη της συναισθηματικής αξίας που μπορεί να κτίσει ένα brand με τους πελάτες του και κατά συνέπεια να τους βοηθήσει να πετύχουν κερδοφορία, αύξηση πελατολογίου, αξία του εμπορικού σήματος της επιχείρησής τους. Συμμετέχοντες από εταιρίες όπως  τα Παγωτά Παπαφιλίππου, Βιομηχανία Μιτσίδη, Cyta, περιοδικό EUROΚΕΡΔΟΣ, αλλά και άλλες εταιρείες παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον το ομολογουμένως εξαιρετικό σεμινάριο. Ο ομιλητής του σεμιναρίου,  κ. Μιχάλης Μαϊμάρης από την εταιρεία KNOWLEDGE TRAINING & CONSULTING με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να μας μυήσει στις νέες τεχνικές του marketing.

Στο τέλος του σεμιναρίου και σε κλίμα ενθουσιασμού οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τα πιστοποιητικά τους. Να συγχαρούμε λοιπόν τόσο το ΚΕΒΕ, που σε τέτοιες δύσκολες εποχές για τον τόπο μας συμβάλει και στέκεται δίπλα στις επιχειρήσεις με έμπρακτο τρόπο, όσο και τον κ. Μαϊμάρη και την εταιρεία του, που μας πρόσφερε πολύτιμες γνώσεις και τα εχέγγυα για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα