Απάντηση Βγενόπουλου στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου

Απάντηση Βγενόπουλου στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου

Με ανακοίνωση απάντησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το πρόσωπό του η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου στην οποία γνωστοποιεί ότι του επέδωσε εξώδικο για προσβολή της προσωπικότητάς της.

Ο κ. Βγενόπουλος στην ανακοίνωση σημειώνει ότι το κείμενο της εξώδικης δήλωσης του επιδόθηκε με καθυστέρηση 40 ημερών.  Αναφέρει ότι την είχε καλέσει δημοσίως ν’ αντιμετωπίσει την μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της, « με ψυχραιμία και σεβασμό στις νόμιμες διαδικασίες και να μην επιχειρήσει την επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης για δημιουργία εντυπώσεων», όπως λέει.

Και συνεχίζει σημειώνοντας ότι είναι πλέον υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσει και ο ίδιος προσεχώς την δική του απάντηση στην εξώδικη πρόσκλησή της ακολουθώντας την ίδια οδό. «Εκφράζω τη λύπη μου διότι η κα. Θάνου, για λόγους που ασφαλώς η ίδια γνωρίζει, δεν επέλεξε να αναμένει το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται εις βάρος της και προτίμησε την μη αρμόζουσα για την σοβαρή αυτή υπόθεση επικοινωνιακή αντιδικία» καταλήγει η ανακοίνωση.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα