Αποκλειστικά για μέλη το «The Clubhouse»

Αποκλειστικά για μέλη το «The Clubhouse»


Το πρωτοποριακό για τα κυπριακά δεδομένα ιδιωτικό club “The Clubhouse” δημιουργήθηκε με έναν σκοπό. Να προσθέσει ποιότητα και ψυχαγωγία στην καθημερινότητα των μελών του. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που φιλοδοξεί να προσφέρει σε ανθρώπους που ζουν στην Κύπρο ή την επισκέπτονται συχνά, έναν ζεστό και ποιοτικό χώρο συνάντησης.

Το Clubhouse θα στεγάζεται στον προσφάτως ανακαινισμένο χώρο του γνωστού εστιατορίου Navarino στη Λευκωσία. Το εμβληματικό κτήριο διαθέτει την απαραίτητη υποδομή και φινέτσα που απαιτείται για την εξυπηρέτηση των σκοπών του club.

Το εστιατόριο Navarino θα είναι ανοιχτό για μέλη και μη, από τις 11 Μαρτίου και για ένα μήνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 4:00 -12:00 μ.μ.. Kάθε Παρασκευή θα υπάρχει ζωντανή  μουσική. Ακόμη, από τις 18:30 έως τις 20:00 καθημερινά ( happy hour) όλα τα ποτά θα προσφέρονται στη μισή τιμή.

Από το Πάσχα και μετά, ο χώρος και το εστιατόριο του Navarino θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τα μέλη του Clubhouse, που θα μπορούν να απολαμβάνουν εκδηλώσεις, εκδρομές, ειδικές θεματικές βραδιές και όλες τις δραστηριότητες που θα οργανώνονται από το ίδρυμα. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη και οι καλεσμένοι τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, διαλέξεις, καθώς και σεμινάρια και παρουσιάσεις από ειδικούς επιστήμονες, ιστορικούς, καλλιτέχνες κ.λπ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το club και τον χώρο που στεγάζεται, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.clubhouseatnavarino.com ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22350520 και στο email [email protected]


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα