Αποχώρηση ΣΥΚΑΛΑ από την συνάντηση με το Διαχειριστή της Λαϊκής

Αποχώρηση ΣΥΚΑΛΑ από την συνάντηση με το Διαχειριστή της Λαϊκής

 


Ο ΣΥΚΑΛΑ ανακοίνωσε ότι η προγραμματισμένη σημερινή συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού του Συμβουλίου με τον Διαχειριστή της Λαϊκής Τράπεζας, Κρίς Παύλου η οποία προγραμματίστηκε πριν μια βδομάδα, έληξε πριν ακόμα αρχίσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΚΑΛΑ αιτία αυτού ήταν οι απαιτήσεις του κ. Παύλου. Συγκεκριμένα τονίζεται στην ανακοίνωση ο κ. Παύλου απαίτησε:

Α) Την αποχώρηση των δικηγόρων του ΣΥΚΑΛΑ.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, δεν επιθυμεί να συνομιλεί στην παρουσία δικηγόρων. Σημειώνεται ότι ο κ. Παύλου ενημερώθηκε γραπτώς για την παρουσία των δικηγόρων του ΣΥΚΑΛΑ στην εν λόγω συνάντηση από την προηγούμενη Πέμπτη ( 04/06/2015).

Β) Να μην λαμβάνονται σημειώσεις, κατά την διάρκεια της συνάντησης.

Γ) Το περιεχόμενο της συνάντησης να είναι ανεπίσημο, ότι αυτό και αν σημαίνει.

Εν όψει των πιο πάνω “απαιτήσεων” του κ. Παύλου, η αντιπροσωπεία του ΣΥΚΑΛΑ αποχώρησε από την συνάντηση, αφού αυτή κατέστη ουσιαστικά άνευ αντικειμένου.

«Ο ΣΥΚΑΛΑ δεν γνωρίζει, ούτε και επιθυμεί να σχολιάσει τα όποια κίνητρα του κ. Παύλου, που δυστυχώς οδηγούν σε απρόκλητη ρήξη των σχέσεων του Διαχειριστή με τους καταθέτες της Λαϊκής Τράπεζας.

Ο ΣΥΚΑΛΑ έχει ένα και μόνο στόχο: Την εξυπηρέτηση των συμφερόντων όλων των καταθετών της Λαϊκής. Ευελπιστούμε ότι τον ίδιο στόχο έχουν οι ενέργειες του κ. Παύλου και της Αρχής Εξυγίανσης» καταλήγει η ανακοίνωση.


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα