Από Απρίλη οι πτήσεις της Cobalt προς Ζυρίχη

Από Απρίλη οι πτήσεις της Cobalt προς Ζυρίχη

 


 

Στην πανέμορφη πόλη της Ζυρίχης, ακριβώς στην καρδιά της Ευρώπης σας ταξιδεύει η Cobalt.

Η εταιρεία προσθέτει έναν ακόμα προορισμό στο πτητικό της πρόγραμμα από τον Απρίλιο τηρώντας τις δεσμεύσεις της προς το επιβατικό κοινό.

Η αεροπορική εταιρεία της Κύπρου εγκαινιάζει στις 14 Απριλίου τις απευθείας πτήσεις της από τη Λάρνακα προς τη Ζυρίχη, την πόλη που αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ελβετίας.

Η μοναδική πόλη με τα λιθόστρωτα δρομάκια και τα αρχοντικά κτίρια και με θέα τις κάτασπρες και εντυπωσιακές Άλπεις σας καλεί να την εξερευνήσετε.

Το διαμάντι της Ελβετίας, αποτελεί μαγνήτη για όσους αγαπούν τον πολιτισμό καθώς διαθέτει σημαντικούς χώρους τέχνης και πολιτισμού, ενώ υπόσχεται στους λάτρεις των ταξιδιών ποιοτικές διακοπές και όμορφες διακοπές.

Οι πτήσεις της Cobalt προς την Ζυρίχη, θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα κάθε Παρασκευή, ενώ από τις 29 Μαΐου θα προστεθεί ακόμα μια πτήση κάθε Δευτέρα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων από και προς την Ζυρίχη είναι στη διάθεση του επιβατικού κοινού στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.cobalt.aero σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Η Cobalt δεν σταματά να αναζητά το καλύτερο για το επιβατικό κοινό και να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της. Σύντομα αναμένεται να εντάξει στο πτητικό της πρόγραμμα και άλλους δημοφιλείς προορισμούς.

Η εταιρεία, συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα