Από 1 Μαΐου οι πτήσεις της Cobalt προς Βηρυτό

Από 1 Μαΐου οι πτήσεις της Cobalt προς Βηρυτό


 

Στο “Παρίσι της Ανατολής” σας ταξιδεύει η Cobalt από το Μάιο, προσθέτοντας ένα ακόμα προορισμό στο πτητικό της πρόγραμμα και τηρώντας τις δεσμεύσεις της προς το επιβατικό κοινό.

Η αεροπορική εταιρεία της Κύπρου, εγκαινιάζει την 1 Μαΐου τις απευθείας πτήσεις της από τη Λάρνακα προς τη Βηρυτό, την πόλη που αν και βρίσκεται στην Μέση Ανατολή, ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες χώρες της περιοχής για την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής της.

Με το άρωμα και το χρώμα ενός αραβικού παραμυθιού η Βηρυτός σας καλεί να εξερευνήσετε αλλά και να διασκεδάσετε.

Η πρωτεύουσα του Λιβάνου, αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για να επισκεφτεί κανείς τα περισσότερα αξιοθέατα του Λιβάνου, επιλέγοντας μία από τις ποικίλες ημερήσιες εκδρομές που προσφέρονται μεμονωμένα ή με γκρουπ.

Οι λάτρεις της διασκέδασης, είναι σίγουρο ότι στη Βηρυτό δεν θα βαρεθούν τη νύχτα καθώς η πόλη φημίζεται για τα κλαμπ και τα μπαρ της, όπου ντόπιοι και επισκέπτες διασκεδάζουν μέχρι το πρωί.

Οι πτήσεις της Cobalt από τη Λάρνακα προς τη Βηρυτό, θα πραγματοποιούνται επτά φορές την εβδομάδα από την 1 Μαΐου με χαμηλότερη τιμή μονής διαδρομής από €55. Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια είναι προγραμματισμένα κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και κάθε Πέμπτη και Κυριακή με δυο πτήσεις (πρωινή και βραδινή).

Το επιβατικό κοινό μπορεί να αναζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις πτήσεις της Cobalt στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.cobalt.aero. Η Cobalt δεν σταματά να αναζητά το καλύτερο για το επιβατικό κοινό και να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της.

Η εταιρεία, συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον Κύπριο ταξιδιώτη.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα