Ασιατικό εστιατόριο by ΖΟΡΠΑΣ στον Πρωταρά

Ασιατικό εστιατόριο by ΖΟΡΠΑΣ στον Πρωταρά


Στη δημιουργία του πρώτου του ασιατικού εστιατορίου στην Κύπρο στην τουριστική περιοχή του Πρωταρά, προχώρησε η εταιρεία Α. Ζορπάς & Υιοί. Συγκριμένα προχώρησε στη δημιουργία του ΑΚΑΙ που στα ασιατικά σημαίνει «κόκκινο» και το οποίο αναμένεται να ανοίξει εντός ημερών.

Το ΑΚΑΙ βρίσκεται δίπλα από το φούρνο ΖΟΡΠΑΣ στην περιοχή του κυκλικού κόμβου Κάππαρη στον Πρωταρά. Πρόκειται για μεγάλο γωνιακό κατάστημα στο οποίο μέχρι πριν δύο χρόνια λειτουργούσε φούρνος της αλυσίδας Μαραγκός. Πέρσι μετά το κλείσιμο της αλυσίδας, ο Ζορπάς προχώρησε στη δημιουργία μεγάλου καταστήματος-φούρνου, και φέτος στο διπλανό κατάστημα προχωρά στην δημιουργία του ΑΚΑΙ, με τιμές προσιτές για το καταναλωτικό κοινό (value for money).

Πρόκειται για ένα all day εστιατόριο και στο μενού περιλαμβάνονται διάφορα ασιατικά φαγητά (σούσι, σασίμι, σαλάτες, ζεστά φαγητά και επιδόρπιο), με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ιδίοις ομμάσι την παρασκευή του φαγητού τους από την ομάδα σεφ η οποία θα πλαισιώνεται από άτομα ασιατικής καταγωγής.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευχέρεια είτε να απολαύσουν το γεύμα τους επί τόπου, είτε take away.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα