Αύξηση για έκτη χρονιά στα έσοδα της Deloitte

Αύξηση για έκτη χρονιά στα έσοδα της Deloitte

Στα $35.2 δισ. (€31.6 δις) ανήλθαν τα συνολικά έσοδα των οίκων μελών της Deloitte παγκοσμίως, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 7.6% έναντι του προηγούμενου έτους.

Αυτό ανακοίνωσε η Deloitte παρουσιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα που καλύπτουν το έτος που έληξε στις 31 Μαΐου 2015.

Αυτή είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που η Deloitte επιτυγχάνει αύξηση στα έσοδα της παγκοσμίως και ίσως το σημαντικότερο σημείο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η αύξηση των εσόδων της Deloitte καταγράφηκε σ’ όλες τις γεωγραφικές περιοχές στον κόσμο.

Τα οικονομικά αποτελέσματα που πέτυχε η Deloitte είναι αξιοθαύμαστα καθώς πέραν από το γεγονός ότι τα $35.2 δις αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του οργανισμού αυτά επιτεύχθηκαν σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι η Deloitte παγκοσμίως έχει προχωρήσει μέσα στο ίδιο οικονομικό έτος σε 62,000 νέες προσλήψεις με το συνολικό κόσμο της Deloitte παγκοσμίως να ξεπερνά τα 215,000 άτομα.

Η επιτυχία της Deloitte είναι το επιστέγασμα κυρίως της ικανότητας που επέδειξαν οι οίκοι μέλη της να αναπροσαρμόζουν τις επιχειρηματικές στρατηγικές τους για να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών τους και να αντιμετωπίζουν έγκαιρα τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της σημερινής δυναμικής αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.deloitte.com/cy


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα