Βέργας και Μαληκκίδης παραδέχτηκαν ενοχή

Βέργας και Μαληκκίδης παραδέχτηκαν ενοχή

Ο τέως δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας και ο διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, Ευτύχιος Μαλληκίδης, παραδέχθηκαν σήμερα ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ.

Οι Σάββας Βέργας και Ευτύχιος Μαλλικίδης τελούν υπό κράτηση μέχρι την ανακοίνωση της ποινής τους την Παρασκευή.

Ο Σάββας Βέργας αντιμετωπίζει 58 κατηγορίες ενώ ο Ευτύχιος Μαλληκίδης τις περισσότερες, σύνολο 67. Οι άλλοι 3 κατηγορούμενοι , Γιώργος Μιχαηλίδης πρώην δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ , Ευστάθιος Ευσταθίου πρώην δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΚΟ και Βάσος Βασίλειου πρώην δημοτικός σύμβουλος του ΑΚΕΛ δεν παραδέχτηκαν ενοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Ο Γιώργος Σιαηλής , νυν δημοτικός Σύμβουλος του ΑΚΕΛ δήλωσε μέσω των συνηγόρων του ότι προτίθεται να εγείρει ενστάσεις που αφορούν το κατηγορητήριο πριν απαντήσει και το δικαστήριο όρισε την 20η Απριλίου ως ημερομηνία ακρόασης των ενστάσεων. Επίσης για τις 20 με 24 Απριλίου ορίστηκε η ακροαματική διαδικασία για τους Γιώργο Μιχαηλίδη , Ευστάθιο Ευσταθίου και Βάσο Βασιλείου προκειμένου να εξεταστούν οι μάρτυρες. Βέργας και Μαληκκίδης έχουν ήδη επιστρέψει στη δημοκρατία ακίνητα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του Σάββα Βέργα για σκοπούς μετριασμού της ποινής του, ο πελάτης του με την ομολογία του βοήθησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης ενώ επέστρεψε ακίνητη περιουσία και παραδέχθηκε ότι έλαβε ως μίζες.

Η αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του Ευτύχιου Μαληκκίδη για μετριασμό της ποινής ορίστηκε για την ερχομένη Παρασκευή αφού επικαλέστηκε ότι δεν είχε ακόμη στην κατοχή του ιατρικά πιστοποιητικά που αφορούσαν τον πελάτη του.

 


Comments

comments

Categories: Οικονομία

Σχετικά με τον Συγγραφέα