Βράβευση Etihad Airways από το περιοδικό Air Transport World

Βράβευση Etihad Airways από το περιοδικό Air Transport World


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways κ. James Hogan, αναγνωρίστηκε πρόσφατα στα καθιερωμένα βραβεία του κορυφαίου μηνιαίου περιοδικού Air Transport World, με το βραβείο «Airline Market Leadership Award». Ο θεσμός των βραβεύσεων του περιοδικού Air Transport World, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια, και το γεγονός αυτό γιορτάστηκε σε μια εντυπωσιακή τελετή που διοργανώθηκε στο Pan Pacific Singapore Hotel, στη Σιγκαπούρη.

Το βραβείο παρέδωσε στον κ. Hogan, η Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Karen Walker. Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways είπε: «Τα βραβεία Air Transport World Awards αποτελούν από μόνα τους ένα πραγματικό έμβλημα αριστείας. Σε κάθε κατηγορία, ξέρεις ότι είσαι αντιμέτωπος με τους καλύτερους και ότι κρίνεσαι από μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τεράστια εμπειρία, ο καθένας στον τομέα του. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο είμαστε τόσο υπερήφανοι που λαμβάνουμε αυτή την αναγνώριση ως Airline Market Leader σε αυτή την 40η έκδοση των βραβείων και γιατί είμαι στην ευχάριστη θέση να αποδέχομαι αυτό το βραβείο εκ μέρους των 17.600 υπαλλήλων της εταιρείας, σε όλο τον κόσμο».

Το βραβείο Airline Market Leadership αναγνωρίζει την επιτυχία της Etihad Airways για τη λειτουργία μιας εμπορικής και κερδοφόρας επιχείρησης, κατά το 2013, καθώς επίσης και για την καινοτόμα στρατηγική που ακολουθεί και που έχει διαμορφώσει το παραδοσιακό μοντέλο που εφαρμόζουν οι εταιρείες του κλάδου των αερομεταφορών.

Το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεων των Εταιρειών του Κλάδου των Αερομεταφορών, έχει έδρα τις ΗΠΑ και συστάθηκε το 1974 για να αναγνωρίσει την αριστεία σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων των αεροπορικών εταιρειών και θεωρείται ευρέως ως ένας από τους πιο διακεκριμένους θεσμούς στον τομέα.

 

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα