Βραβεία για Samsung SUHD TV και Galaxy S6 edge

Βραβεία για Samsung SUHD TV και Galaxy S6 edge


Η Samsung Electronics διακρίθηκε στα Βραβεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εικόνας και Ήχου (EISA) στις κατηγορίες European High End TV 2015-2016, καθώς και European Advanced Smartphone 2015-2016.Τα προϊόντα που βραβεύθηκαν φέτος για τον σχεδιασμό τους και την καινοτόμο τεχνολογία τους είναι η Samsung SUHD TV JS9500 65” και το smartphone Samsung Galaxy S6 edge.

 

EUROPEAN HIGH END TV 2015-2016 – Samsung UE65JS9500

– Η εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, ο κομψός, κυρτός σχεδιασμός, αλλά και η έξυπνη και εύκολη πλοήγηση αποτελούν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των νέων SUHD τηλεοράσεων της Samsung.

– Οι νέες SUHD τηλεοράσεις προσφέρουν απίστευτα ζωντανά χρώματα, ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση, εξαιρετική ευκρίνεια UHD, καθώς και 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις τηλεοράσεις Full HD.

– Η εμπειρία θέασης ενισχύεται από τον κυρτό τους σχεδιασμό, οδηγώντας τον θεατή στο κέντρο της δράσης, προσφέροντας εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια.

 

EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2015-2016 – Samsung Galaxy S6 edge

– Το Samsung Galaxy S6 edge,  με εντυπωσιακό design συνδυάζει μοναδικά ανθεκτικό γυαλί και μέταλλο, προσφέροντας χρηστικό σχεδιασμό και πανίσχυρες λειτουργίες.

– Είναι εξοπλισμένο με εξαιρετικές κάμερες και στις δύο όψεις του που προσφέρουν εκπληκτικές λήψεις.

– Το Galaxy S6 edge προσφέρει απίστευτα γρήγορη φόρτιση, καθώς και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Τα Βραβεία EISA απονέμονται σε όσα προϊόντα συνδυάζουν καινοτόμο τεχνολογία, κομψή σχεδίαση και ελκυστικές λειτουργίες. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από συντάκτες 50 περιοδικών ειδικού Τύπου από 22 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Βραβεία EISA 2015/2016 επισκεφθείτε το http://www.eisa.eu.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site στο www.samsung.com/gr και το επίσημο blog στο global.samsungtomorrow.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα