Βραδιά Βραβεύσεων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών CNP Ασφαλιστικής και CNP Cyprialife 2013

Βραδιά Βραβεύσεων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών CNP Ασφαλιστικής και CNP Cyprialife 2013

Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες CNP Ασφαλιστική και CNP Cyprialife διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013, την Ετήσια Βραδιά Βραβεύσεων των κορυφαίων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών τους που ξεχώρισαν για τα παραγωγικά αποτελέσματά τους το 2012.

Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση των Εταιρειών του μεγαλύτερου Ασφαλιστικού Ομίλου της Κύπρου, CNP Cyprus Insurance Holdings. Στη Βραδιά Βραβεύσεων συμμετείχαν περισσότερα από 250 στελέχη και Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές των Εταιρειών και του Ασφαλιστικού Ομίλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Έφορος Ασφαλίσεων και άλλοι παράγοντες της οικονομικής και δημόσιας ζωής.

Στο χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου CNP Cyprus Insurance Holdings κ. Τάκης Φειδία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι οι Ασφαλιστικές Εταιρείες του Ομίλου διατηρούν υψηλή κεφαλαιουχική επάρκεια και ρευστότητα, προσφέροντας σε μια δύσκολη εποχή τη μέγιστη σιγουριά, ασφάλεια και αξιοπιστία στους πελάτες τους, μέσα από ασφαλιστικές λύσεις που θα ικανοποιούν τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Τόνισε, επίσης, τη συνεχή στήριξη του Γαλλικού Διεθνή Ασφαλιστικού Κολοσσού CNP Assurances τόσο προς τις Εταιρείες του Ομίλου μας όσο και προς την Κυπριακή οικονομία. Ακολούθως, οι Γενικοί Διευθυντές των Ασφαλιστικών Εταιρειών, CNP Ασφαλιστικής κ. Ανδρέα Κ. Στυλιανού και CNP Cyprialife, κ. Ανδρέας Μωυσέως, ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους και εξήραν το έργο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών αλλά και του προσωπικού των Εταιρειών, που με τη σκληρή δουλειά, τη μεθοδικότητα και το ζήλο τους, παρά τις προκλήσεις των καιρών υπερέβαλαν εαυτόν και διακρίθηκαν με τα αποτελέσματα και την απόδοση τους.

Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η παρουσίαση των νέων λογοτύπων των Ασφαλιστικών Εταιρειών και του Ομίλου, με τη μετονομασία τους σε CNP Ασφαλιστική, CNP Cyprialife και CNP Cyprus Insurance Holdings. Η Βραδιά Βραβεύσεων των Ασφαλιστικών Εταιρειών CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και CNP CYPRIALIFE ολοκληρώθηκε με επίσημο δείπνο και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα