Για θέματα πωλήσεων εκπαίδευσε το προσωπικό του ο ΛΕΠΤΟΣ

Για θέματα πωλήσεων εκπαίδευσε το προσωπικό του ο ΛΕΠΤΟΣ


Διήμερο σεμινάριο με θέμα “The Professional Real Estate Sales Person”  πραγματοποίησε ο όμιλος Λεπτος μέσα στα πλαίσια της αναβάθμισης και μεγιστοποίησης της εκπαίδευσης του προσωπικού του.

Το σεμινάριο οργάνωσαν από κοινού το τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Λεπτός με την εταιρεία People Achieve, και το παρακολούθησαν πάνω από εικοσιπέντε μέλη από το τμήματα των πωλήσεων και Μάρκετινγκ του Ομίλου.

O παρουσιαστής του σεμιναρίου, Πέτρος Ανδρέου εξήγησε στους συμμετέχοντες την μεγάλη σημασία να καταλάβουν πόσο σημαντικός είναι ο σωστός επαγγελματισμός στις πωλήσεις ακινήτων, πώς να μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των πελατών και την θετική αντιμετώπισή τους, τη σωστή διαπραγματευτική σειρά, και το να μπορούν να ξεπερνούν τους στόχους και τις προσδοκίες τους κατανοώντας την μαγική φόρμουλα για την αύξηση των πωλήσεων.

Όλα τα μέλη από τα τμήματα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ του Ομίλου συμμετείχαν ενεργα στο σεμινάριο αφού τους δόθηκε η ευκαιρία να ανταλάξουν απόψεις και να συζητήσουν θέματα που πιστεύουν ότι μέσα από την δική τους εμπειρία συμβάλουν στην βελτίωση της προώθησης των πωλήσεων όχι μόνο με πελάτες από την ντόπια αγορά αλλά και από το εξωτερικό.

Ο Όμιλος Λεπτός μέσα στο 2015 θα διοργανώνει πολλά άλλα σεμινάρια, όσον αφορά την στρατηγική στις πωλήσεις και το Μάρκετινγκ, την σωστή  χρήση των προγραμμάτων των ηλεκτρονικών υπολογιστών όπως επίσης για θέματα υψηλής ομαδικής αποδοτικότητας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα