Για 13η φορά η Medochemie κατακτά το Βραβείο Εξαγωγών

Για 13η φορά η Medochemie κατακτά το Βραβείο Εξαγωγών


Άλλη μια διάκριση για τη Φαρμακοβιομηχανία Medochemie. Κατέκτησε για 13η φορά το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών Βιομηχανικών Προϊόντων. Το Βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Πίττας εκ των Συμβούλων και Διευθυντών της Εταιρείας Medochemie από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο πλαίσιο τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η απονομή του Βραβείου Εξαγωγών για το 2013 στη Medochemie, επιβραβεύει για ακόμη μια φορά την εξαγωγική της δραστηριότητα και την ανάπτυξη της σε νέες αγορές, ενώ ταυτόχρονα επιβεβαιώνει, ότι η συνεχής εξέλιξη της στηρίζεται στο στρατηγικό προσανατολισμό της στην καινοτομία και την εξωστρέφεια, που της επιτρέπει να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προκλήσεις του διεθνούς ανταγωνισμού και των διεθνών αγορών.

Η Medochemie παραμένει η μεγαλύτερη εξαγωγική δύναμη της Κύπρου με ποσοστό 23% των συνολικών εξαγωγών κυπριακών προϊόντων. Η εταιρεία  έχει πρόσβαση σε αγορές 100 χωρών σε όλα τα μέρη του κόσμου, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερους από 300 εκατομμύρια ανθρώπους, να χρησιμοποιούν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της.

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα