Για 2η χρονιά ο αγώνας «Hellenic Bank Running Under The Moon»

Για 2η χρονιά ο αγώνας «Hellenic Bank Running Under The Moon»


 

Πραγματοποιήθηκε δημοσιογραφική διάσκεψη του Hellenic Bank Running Under The Moon 2016, στην οποία μίλησαν για τον αγώνα ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, κ. Κώστας Κόρτας, o Race Director, κ. Σωτήρης Μαύρος, και ο Επίτροπος Εθελοντισμού κ. Γιάννης Γιαννάκη.

Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει τον βραδινό αγώνα «Hellenic Bank Running Under The Moon» που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 24 Σεπτεμβρίου στις 19:30 το βράδυ.

Το Hellenic Bank Running Under The Moon κρατά ζεστή τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης». Πέρα από το αθλητικό μέρος της διοργάνωσης δίδεται η ευκαιρία να γίνει γνωστή η δράση της Θερμοκοιτίδας Αγάπης που στόχο έχει τη στήριξη νεογνών, γονέων και νοσηλευτικού προσωπικού στον καθημερινό αγώνα τους, καθώς και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την προωρότητα.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί και φέτος στο πάρκο της Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά, όπου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν έναν φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου κάτω από το φως του φεγγαριού, τρέχοντας ή περπατώντας.

O μοναδικός στην Κύπρο βραδινός αγώνας περιλαμβάνει, για πρώτη φορά στην Κύπρο, αγώνα Ημιμαραθώνιου δρόμου, καθώς και αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων. Θα διεξαχθεί επίσης, εταιρικός / ομαδικός αγώνας 5 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά 6-16 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στην ιστοσελίδα www.runningunderthemoon.com 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα