Για 30η χρονιά το International Bazaar του Ιδρύματος ΧΣ Ιωάννου

Για 30η χρονιά το International Bazaar του Ιδρύματος ΧΣ Ιωάννου


Ο Σύνδεσμος Φίλων του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου διοργανώνει για 30η χρονιά την ετήσια εκδήλωσή του, το INTERNATIONAL BAZAAR 2015 – Ημέρα Χαράς και Αγάπης, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα στο χώρο του Ιδρύματος. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Νίκου Αναστασιάδη, Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η έναρξη θα γίνει στις 10.00 π.μ.

Ο Σύνδεσμος Φίλων του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου ιδρύθηκε το 1985 με στόχο τη συμπαράσταση στο έργο του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, που οι αείμνηστοι Στέλιος και Έλλη Ιωάννου δημιούργησαν στη μνήμη του γιου τους Χρίστου, που έχασαν πρόωρα. Μετά το θάνατο των Ιδρυτών Στέλιου και Έλλης Ιωάννου, ο Σύνδεσμος Φίλων συνεχίζει το έργο τους, και προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής στα άτομα με νοητικά προβλήματα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν σε παιχνίδια, Λούνα Παρκ, pony ridings, face painting, φουσκωτά, golf, εστίες ποδοσφαίρου, τυχερά παιχνίδια, επίδειξη σκύλων από την Πολιτική Άμυνα και ένα ποικίλο πρόγραμμα με μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα.  

Οι πόροι του Συνδέσμου προέρχονται από δωρεές και από τη μοναδική εκδήλωση που διοργανώνει από τότε που ιδρύθηκε, το International Bazaar, που ονομάστηκε έτσι γιατί σ΄ αυτό συμμετέχουν πολλές Διπλωματικές Αποστολές με έδρα την Κύπρο.

Εκατοντάδες εθελοντές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα περίπτερα και προσφέρονται για πώληση διάφορα είδη π.χ. κατασκευές των μαθητών του Ιδρύματος, φυτά, είδη χειροτεχνίας, βιβλία, κ.λ.π και οι επισκέπτες απολαμβάνουν εύγευστα φαγητά και γλυκά που ετοιμάζονται ειδικά για την ημέρα αυτή.

Ο Σύνδεσμος χρησιμοποιεί τα έσοδα από την εκδήλωση για να καλύπτει συμπληρωματικές ανάγκες του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, να συντηρεί τις Ενταγμένες Οικιστικές Μονάδες που έχει ιδρύσει στα Λατσιά για νέα άτομα που μπορούν σε αρκετό βαθμό να ανεξαρτητοποιηθούν και χρειάζονται μόνο μικρή βοήθεια και συμβάλλει στα λειτουργικά έξοδα της Στέγης Άγιος Χριστόφορος, για ενήλικα άτομα με νοητική υστέρηση που έχουν χάσει τους γονείς τους.

Eισφορές μπορούν να γίνονται μέσω της υπηρεσίας της Cyta, Charity Direct αποστέλλοντας γραπτά μηνύματα στον αριθμό 7060, με τις ενδείξεις bazaar 1 (€1), bazaar 3 (€3), και bazaar 5 (€5), μέχρι τις 31/12/2015.

Παράλληλα, εισφορές μπορούν να γίνουν μέσω της Τράπεζας Κύπρου, στον αριθμό λογαριασμού 0120-01-020046 ή στην Τ.Θ. 20639, 1661 Λευκωσία, για το Σύνδεσμο Φίλων Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας του Συνδέσμου www.ioannoufriends.org, όπου γίνονται και εγγραφές μελών με ετήσια συνδρομή €10.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22488270 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνδέσμου.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα