Γνωρίστε τις τσάντες Generation Generous

Γνωρίστε τις τσάντες Generation Generous

Τον περασμένο Ιούνιο, είχαμε μάθει πως η Νατάσα Αθανασιάδου εκφράζει με τον δικό της τρόπο την “γενναιοδωρία της γενιάς μας”, δημιουργώντας τις τσάντες Generation Generous*, με σκοπό να βοηθήσει όσους ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Κάθε τσάντα Generation Generous* κατασκευάζεται από 25 πεταμένα ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και έχει διαφορετικό χρώμα ραφής (μπλε, πράσινο, μπεζ, κόκκινο και κίτρινο), το οποίο συμβολίζει και μια βασική ανάγκη επιβίωσης (καθαρό πόσιμο νερό, τροφή, ασφαλή στέγη, υγεία, ενδυνάμωση μέσω της μόρφωσης). Ο καταναλωτής επιλέγοντας μια από τις τσάντες, βοηθά κάποιον συνάνθρωπό του να έχει πρόσβαση σε ένα από αυτά τα βασικά αγαθά, μέσω του διεθνές δικτύου μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Σήμερα, σε συνεργασία με την αρχιτέκτονα Έλενα Παρούτη, μέλος της ομάδας ΕΠΙΤΕΣΣΕΡΑ Αρχιτέκτονες , η αρχιτεκτονική συναντά την μόδα και δημιουργείται το “Generous Black”, μια συλλογή από 5 τσάντες, τις οποίες η αρχιτέκτονας “έντυσε” με ένα ιδιαίτερο τρόπο, συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά, με αναφορές στο αρχιτεκτονικό της background. Οι 5 αυτές τσάντες δημοπρατήθηκαν  και το 100% των εσόδων δόθηκε σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που η κάθε τσάντα αντιπροσωπεύει.

Η συνεργασία GENEROUS BLACK είναι πρωτοβουλία της Ευγενίας Ηροδότου Αλεξάνδρου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Ecohome Store. Xορηγοί: Energy Intel, Life Photographers και Exlibris Advertising.

Την αρχική σειρά Generation Generous θα την βρείτε στο ECOhoME STORE Κυπράνορος 36, Λευκωσία, τηλέφωνο 22380707.

Πληροφορίες στο http://www.ecohome-store.com/categories/generation-generous.html  και στο  http://www.biddingowl.com/GENEROUSBLACK