Γράψτε τη δική σας αυθεντική ιστορία με Ballantine’s

Γράψτε τη δική σας αυθεντική ιστορία με Ballantine’s

Πρόσφατα στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της Μουσικής Σκηνής Εξάντας, εκτυλίχθηκε μια πολύ διαφορετική βραδιά. Το πολυαναμενόμενο πάρτι του Ballantine’s, ανάμεσα σε πολύ εκλεκτούς καλεσμένους, έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο, γιορτάζοντας την αυθεντικότητα και αποκαλύπτοντας τον άνθρωπο που θα την εκπροσωπεί στο δικό μας, μικρό νησί.

O Paparazzi, ένας street artist γνωστός σε κάθε γωνιά της Κύπρου πλέον, καταχειροκροτήθηκε για την αυθεντικότητα, την καινοτομία και το σπάνιο ταλέντο του. ΤοBallantine’s, τίμησε τον καλλιτέχνη με ένα υπέροχο βίντεο (δείτε το εδώ), που τον εντάσσει επίσημα πλέον στην ομάδα των αυθεντικών ταλαντούχων ανθρώπων, του κόσμου των ιστοριών Stay True (http://www.staytruestories.com/ ).

Το γεγονός γιορτάστηκε με εκλεκτά εδέσματα, τις εκπληκτικές μουσικές των DJ Chris Blenda και DJ K καθώς και μερικά ιδιαίτερα happenings σε σχέση με την τέχνη του Paparazzi, το γκράφιτι,  που εντυπωσίασαν το κοινό. Όπως, το πολύ διαφορετικό photobooth που οι καλεσμένοι υπέγραφαν με γκράφιτι τις φωτογραφίες τους και φυσικά, τα γκράφιτι που δημιούργησαν επιτόπου εκπρόσωποι των media. Τα φωτογραφικά highlights της βραδιάς μπορούν να τα δουν οι φίλοι του Ballantine’s στη σελίδα facebook.com/ballantinescyprus.

Ήταν μια υπέροχη φθινοπωρινή βραδιά, πολύ διαφορετική, γεμάτη κέφι, αυθεντικότητα και ταλέντο. Το Ballantine’s, το νούμερο ένα scotch ουίσκι στην Ευρώπη πιστό στις αξίες του, για μία ακόμη φορά μας χάρισε όμορφες, δυνατές στιγμές με έμπνευση, και μας παρακινεί να γράψουμε κι εμείς τη δική μας αυθεντική ιστορία.