Δέκα νέα προϊόντα Carroten για το καλοκαίρι

Δέκα νέα προϊόντα Carroten για το καλοκαίρι

To Carroten αποτελεί την πιο αγαπημένη μάρκα των Κύπριων καταναλωτών και όχι τυχαία, αφού το όνομά του συγκεντρώνει μια πραγματική αυθεντία του κυπριακού ήλιου και την πολυετή μελέτη γύρω από την ασφαλή έκθεση σε αυτόν.

Η ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας Carroten, είναι το αποτέλεσμα πολυετούς, καινοτόμου έρευνας και ανάπτυξης.

Οι φόρμουλες των προϊόντων αναπτύσσονται από μια ερευνητική ομάδα επιστημόνων, ενώ οι εργαστηριακές μελέτες για τα συστατικά που χρησιμοποιούνται, φέρουν την πιστοποίηση διεθνών, επιστημονικών φορέων και ινστιτούτων.

Ο δημιουργικός σχεδιασμός της σειράς και η παραγωγή των προϊόντων Carroten λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της 100% αμιγώς ελληνικής εταιρείας Σαράντης.

Η ελληνική μάρκα Carroten, έρχεται να ικανοποιήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, για σίγουρη προστασία και φυσικό μαύρισμα, για ενυδάτωση και αντιγήρανση, για μικρούς και για μεγάλους, για άντρες και γυναίκες, μέσα ή έξω από το νερό.

To Carroten κάνει δυναμική είσοδο με 10 νέα, πρωτοποριακά προϊόντα, για το καλοκαίρι 2015!

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά κρεμών προσώπου Carroten MAT LOOK,  που  για 1η φορά ενσωματώνει ευρεία προστασία από την υπέρυθρη και την υπεριώδη ακτινοβολία, με το πρωτοποριακό σύστημα IR PROTECTION + (UVB + LONG UVA) και τη συνδυάζει με προηγμένη καλλυντική τεχνολογία. Αποτέλεσμα; Απόλυτα προστατευμένη, βελούδινη επιδερμίδα, με τέλεια ματ όψη που διαρκεί.

Για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας, αφεθείτε με εμπιστοσύνη στη σειρά Carroten Sensicare: αποτελεσματική προστασία από όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας, με ήπιες, υποαλλεργικές φόρμουλες και καταπραϋντικούς παράγοντες.

Γνωρίστε το Carroten Summer Dreams Τanning Οil και ζήστε το πιο υπέροχο καλοκαιρινό σας όνειρο σε σοκολατί αποχρώσεις.

Με την επιστροφή σας στο σπίτι, σας υποδέχεται το θαυμάσιο Carroten Hydra Optimum After Sun Dry Moisturizing Oil.

Υπάρχει σίγουρα ένα προϊόν Carroten που μόνο του ή σε συνδυασμό, θα κάνει αυτό το καλοκαίρι μοναδικό!