Δεύτερο αεροσκάφος για την Cobalt

Δεύτερο αεροσκάφος για την Cobalt

 


 

 Πρόκειται για  Airbus 319 το οποίο ενσωματώθηκε άμεσα στο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας στα πλαίσια της πολιτικής διεύρυνσης του στόλου της

 

Νέο αεροσκάφος, τύπου Airbus 319, προστέθηκε στο στόλο της εταιρείας Cobalt. Το δεύτερο στη σειρά αεροσκάφος της Cobalt έχει «ντυθεί» με τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας και θα ενσωματωθεί άμεσα στο πτητικό της πρόγραμμα, με στόχο να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της σε ζήτηση αεροπορικών θέσεων.

Με βάση τα σχέδια της εταιρείας, σύντομα θα προστεθούν νέοι διεθνείς προορισμοί στο πτητικό της πρόγραμμα και στα πλαίσια αυτά δρομολογείται η άφιξη και τρίτου αεροσκάφους της Cobalt.

Ήδη, το πρώτο αεροσκάφος της, τύπου Airbus 320,  μεταφέρει εκατοντάδες επιβάτες προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Λονδίνο, Μάντσεστερ και Δουβλίνο.

Με τις ενέργειες της αυτές, η Cobalt, κάνει πράξη τη δέσμευση της προς το επιβατικό κοινό για σταδιακή διεύρυνση του στόλου της και επέκταση του δικτύου της προς νέους δημοφιλείς προορισμούς.

Η Cobalt πορεύεται με όραμα την ανάδειξη της Κύπρου ως τουριστικό προορισμό για όλο το χρόνο και τη μετατροπή της χώρας μας σε περιφερειακό κόμβο αερομεταφορών.

Επικεντρώνεται στη συνέχιση της πλούσιας παράδοσης της Κύπρου στον τομέα των αερομεταφορών και προσδίδει ιδιαίτερη σημασία στα θέματα ασφάλειας, εξυπηρέτησης και αύξησης της συνδεσιμότητας της Κύπρου με το εξωτερικό.

Η Cobalt συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελισσεται, στηρίζοντας την οικονομία της Κύπρου και τον κύπριο ταξιδιώτη.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα