Δημιούργησε το δάσος του Κύκκου στην πόλη σου

Δημιούργησε το δάσος του Κύκκου στην πόλη σου


 

Μια νέα πρωτοβουλία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία, λανσάρει η Α/φοι Λανίτη και το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος. Με το σύνθημα «Δημιούργησε το Δάσος του Κύκκου στην πόλη σου», οι φίλοι του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική φωτογραφία μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι, μέσα από μια πρωτότυπη εφαρμογή στη σελίδα του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος στο Facebook.

Οι συμμετέχοντες, αντλώντας έμπνευση από το Δάσος του Κύκκου, καλούνται να συνδυάσουν με ευφάνταστο και δημιουργικό  τρόπο τα στοιχεία της πόλης με τη μαγεία του δάσους και του πράσινου!

Ο μεγάλος νικητής, θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα από τρεις προτεινόμενους περιβαλλοντικούς σκοπούς, τον τρόπο με τον οποίο η Α/φοι Λανίτη σε συνεργασία με το Φιλοδασικό Σύνδεσμο Κύπρου, θα ενισχύσει την προστασία του δάσους του Κύκκου τους επόμενους μήνες! Οι τρεις προτεινόμενοι περιβαλλοντικοί σκοποί, αφορούν τη συντήρηση και ανάδειξη των αιωνόβιων δέντρων της Κύπρου, την τοποθέτηση πινακίδων για πρόληψη πυρκαγιών, και την εγκατάσταση δεξαμενών βρόχινου νερού για τη φροντίδα των άγριων ζώων.

Επιπλέον, 3 νικητές θα δουν τις φωτογραφίες τους τυπωμένες στις εξάδες του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος και 10 νικητές θα αποκτήσουν μια κάμερα Go Pro για να αποτυπώσουν τις ομορφότερες στιγμές τους, στην ανεπανάληπτη φύση του δάσους!

Για μια ακόμα φορά, το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος φέρνει τον κόσμο της πόλης πιο κοντά στη φύση και στο δάσος του Κύκκου, του μεγαλύτερου φυσικού βιότοπου της Κύπρου, με σκοπό να κάνει τον κόσμο μας πιο πράσινο!

Το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος προέρχεται από τις κορυφές του βουνού της περιοχής Κύκκου και εμφιαλώνεται κατευθείαν από την πηγή κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων από την εταιρεία Α/φοί Λανίτη, στο εργοστάσιο εμφιάλωσης στο δάσος του Κύκκου Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε πλαστικές φιάλες των 500ml, 1L και 1.5L από την Α/φοι Λανίτη σε όλη την Κύπρο. Με προσανατολισμό την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος υποστηρίζει με δράσεις του την προστασία του περιβάλλοντος και του Δάσους του Κύκκου.

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 73 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοί Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, τον έτοιμο προς πόση καφέ illy-cafe, και τα mixers Schweppes) καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το Φυσικό Νερό Πηγής ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και Pittas.

Μάθετε περισσότερα στο website www.coca-colahellenic.com.cy/ και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα