Διάκριση της RCB Bank στα Παγκόσμια Βραβεία Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικών

Διάκριση της RCB Bank στα Παγκόσμια Βραβεία Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικών

 

Η RCB Bank βραβεύθηκε κατά την διάρκεια των Παγκόσμιων Βραβείων Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικών για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τα βραβεία, που διοργανώνονται σε ετήσια βάση από το περιοδικό “The European”, μια από τις πιο σημαντικές Πανευρωπαϊκές εκδόσεις, αποτελούν θεσμό αναγνώρισης των καλύτερων τραπεζών στον Παγκόσμιο τραπεζικό χάρτη. Μετά την διάκριση της RCB Bank ως η «Καλύτερη Τράπεζα στην Κύπρο», αυτή την φορά, οι εξαίρετες υπηρεσίες που η RCB Bank προσφέρει στους διεθνείς της πελάτες αναγνωρίστηκαν με το υψηλού κύρους βραβείο «Διεθνής Τράπεζα της Χρονιάς στην Κύπρο».

Σχολιάζοντας το βραβείο που απονεμήθηκε στην Τράπεζα κατά την διάρκεια των Παγκόσμιων Βραβείων Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικών του 2016, ο CEO της RCB Bank Δρ. Kirill Zimarin ευχαρίστησε τους διοργανωτές που αναγνώρισαν τις προσπάθειες που για περισσότερα από 20 χρόνια η Τράπεζα καταβάλλει ώστε να παραμένει στοχοπροσηλωμένη στις βασικές της αξίες, δηλαδή την εμπιστοσύνη, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό, και ολοκλήρωσε σημειώνοντας: «Η θέση της Κύπρου ως ένα διεθνές επιχειρηματικό κέντρο βοήθησε ουσιαστικά στην ανάκαμψη της Κυπριακής οικονομίας. Εμείς στην RCB Bank, παραμένουμε δεσμευμένοι στην διασφάλιση των συμφερόντων όλων των πελατών μας που προέρχονται από πέραν των 50 χωρών καθώς επίσης και στην εξυπηρέτηση των ολοένα αυξανόμενων αναγκών τους. Είναι με αυτό τον τρόπο που διαδραματίζουμε ένα εποικοδομητικό ρόλο στην ενδυνάμωση της θέσης της Κύπρου ως ένα αξιόπιστο επιχειρηματικό κέντρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Η RCB Bank Ltd ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1995, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο και συγκαταλέγεται στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM). Η τράπεζα διατηρεί καταστήματα σε Λευκωσία,  Λεμεσό, Πάφο και Λουξεμβούργο. Στην Τράπεζα έχουν απονεμηθεί αριθμός Παγκύπριων αλλά διεθνών βραβείων τόσο το 2015, όσο και το 2016.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα