Διεθνής διάκριση της Τράπεζας Κύπρου από το EUROMONEY

Διεθνής διάκριση της Τράπεζας Κύπρου από το EUROMONEY

 


Καλύτερη τράπεζα για Private Banking στην Κύπρο το 201

 

Tην σταθερή ανάκαμψη και ανοδική πορεία της Τράπεζας Κύπρου επιβραβεύει το διεθνούς φήμης έγκυρο περιοδικό EUROMONEY.  Συγκεκριμένα το περιοδικό αναδεικνύει την Τράπεζα Κύπρου, για άλλη μια φορά ως την καλύτερη τράπεζα  στην Κύπρο για το 2016 στον τομέα της Ιδιωτικής Τραπεζικής (Private Banking).

Η επιλογή της  Τράπεζας Κύπρου, έγινε ανάμεσα σε κυπριακούς  και διεθνείς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο στον τομέα του Private Banking. Πρόκειται για άλλη μία σημαντική διεθνή διάκριση που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πορεία του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, συγκαταλέγοντας το ανάμεσα στους καλύτερους  χρηματοοικονομικούς οργανισμούς  παροχής υπηρεσιών Private Banking διεθνώς.

Η διάκριση αυτή αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο των εξειδικευμένων  υπηρεσιών  και ολοκληρωμένων προϊόντων που παρέχονται στους πελάτες που έχουν εμπιστευθεί το Private Banking της Τράπεζας Κύπρου.

Λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα διεθνώς, η επιβράβευση αυτή της Τράπεζας Κύπρου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία  και τονίζει την  ικανότητα της να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις του σύγχρονου χρηματοπιστωτικού τομέα,  εδραιώνοντας  παράλληλα το ρόλο της ως βασικού μοχλού στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα