Διεθνείς τιμητικές διακρίσεις για την Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC

Διεθνείς τιμητικές διακρίσεις για την Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC


 

Στα καλύτερα δικηγορικά γραφεία της Κύπρου για το 2016, συγκαταλέγουν τη δικηγορική εταιρεία Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC, οι έγκριτοι και γνωστοί διεθνείς οίκοι αξιολόγησης δικηγορικών γραφείων LEGAL 500 και Chambers and Partners.

Συγκεκριμένα, η Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC  εξασφάλισε υψηλή διάκριση από τον οίκο αξιολόγησης LEGAL 500 για την εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει και τις ποιοτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει σε τρεις κατηγορίες: 1) Εμπορικού –  Εταιρικού Δικαίου και Εξαγορών & Συγχωνεύσεων, 2) Φορολογικού Δικαίου και 3) Τραπεζικού και Χρηματοοικονομικού Δικαίου.

Η Clerides, Anastassiou, Neophytou αξιολογήθηκε επίσης από το διεθνή οίκο Chambers and Partners και διακρίθηκε στις κατηγορίες Εμπορικού και Εταιρικού Δικαίου, Τραπεζικού και Χρηματοοικονομικού Δικαίου καθώς και στην κατηγορία Φορολογικού Δικαίου. Oι Chambers and Partners τονίζουν ότι η εταιρεία διακρίνεται για τη γνώση που διαθέτει στους τομείς επενδυτικών κεφαλαίων (private equity and venture capital funds), κεφαλαιαγοράς και χρηματοοικονομικών συναλλαγών, ιδιαίτερα σε διασυνοριακό επίπεδο. Προσθέτει πως η εταιρεία φημίζεται για την εμπειρία που διαθέτει στον τομέα των εταιρικών ομολόγων και στη  δόμηση εμπορικών συναλλαγών, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία των πελατών της. Σημειώνει, τέλος, την τεχνογνωσία της εταιρείας σε ένα ευρύ φάσμα διασυνοριακών φορολογικών ζητημάτων, όπως οι συγχωνεύσεις, οι αναδιαρθρώσεις και οι Δημόσιες Προτάσεις (IPOs).

Ιδιαίτερα τιμητικές προσωπικές αναφορές έλαβαν επίσης και οι δικηγόροι του γραφείου Σταύρος Κληρίδης, Έφη Αναστασίου και Στέφανος Ευαγγελίδης για την τεχνογνωσία τους και τις υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.

Οι δύο εν λόγω διεθνείς οίκοι αξιολόγησης βασίζουν την αξιολόγησή τους σε ένα ευρύ δείγμα αυτόνομης ερευνητικής δραστηριότητας και επιλέγουν και αξιολογούν τις πλέον καταξιωμένες νομικές εταιρείες διεθνώς ανά γνωστικό αντικείμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Clerides, Anastassiou, Neophytou LLC έλαβε τα προηγούμενα χρόνια αντίστοιχες τιμητικές διακρίσεις από τους συγκεκριμένους οίκους, καθώς και από άλλους.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα