Διπλή βράβευση για την Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ

Διπλή βράβευση για την Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ

Η Γαλακτοβιομηχανία Α/φοί Πέτρου  γνωστή για τα γαλακτοκομικά προϊόντα «ΑΛΑΜΠΡΑ» και «Η ΓΙΑΓΙΑ», βραβεύεται ακόμη μια χρονιά με 2 νέες διακρίσεις.

Χάλκινο Βραβείο για την ποιότητα του Χαλλουμιού «ΑΛΑΜΠΡΑ» που διακρίθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες τυριά από όλο τον κόσμο στα Global Cheese Awards 2015 που πραγματοποιήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βραβείο για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στις εξαγωγές τυροκομικών προϊόντων στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε στις 16/09/2015.

Το βραβείο επιδόθηκε από τον Πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Λ. κ. Όθωνα Θεοδούλου, στον ιδρυτή και γενικό διευθυντή της εταιρείας κ. Γιώργο Πέτρου, επί την παρουσία του έντιμου Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου ,Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Λακκοτρύπη.

Οι πιο πάνω βραβεύσεις αποτελούν αναγνώριση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, που με την 33χρονη παρουσία της στον κλάδο, έχει επιτύχει την παρουσία της σε 29 χώρες του κόσμου προωθώντας το παραδοσιακό κυπριακό Χαλλούμι.

Η εταιρεία εργοδοτώντας 120 άτομα, κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή του παραδοσιακού μας τυριού , με το μερίδιο της στις συνολικές  εξαγωγές Χαλλουμιού, να ξεπερνούν το 30%.

Διαχρονικός στόχος της Γαλακτοβιομηχανίας Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ αποτελεί, η προσφορά της καλύτερης ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων στους πελάτες της ανά το παγκόσμιο, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην παραγωγική διαδικασία και έχοντας παντοτινό γνώμονα την παράδοση του νησιού μας και την μακρόχρονη εμπειρία της.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα