Δρό.Με.Α: Στις 12 Μαρτίου ο 5ος ετήσιος αγώνας ανωμάλου δρόμου

Δρό.Με.Α: Στις 12 Μαρτίου ο 5ος ετήσιος αγώνας ανωμάλου δρόμου


Το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α Racing, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου και ο Γυμναστικός Σύλλογος Παγκύπρια (ΓΣΠ) διοργανώνουν τον 5ο ετήσιο αγώνα ανωμάλου δρόμου 12 χλμ στην Κλήρου. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 20/3/2016, με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κλήρου και θα περιλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα:

– 10:00 πμ: Ποδηλατικός αγώνας 12 χλμ.

– 10:05 πμ: Παιδικός αγώνας δρόμου 400 μ.

– 10:15 πμ: Αγώνας ανωμάλου δρόμου 12 χλμ τρέξιμο για άτομα 18 ετών και άνω.

– 10:20 πμ: Ποδηλατικός αγώνας 4 χλμ.

– 10:25 πμ: Αγώνας δρόμου 4 χλμ για άτομα 15 ετών και άνω.

– 10:30 πμ: Περπάτημα υγείας με τη Europa Donna.

Ο αγώνας στοχεύει στην προώθηση του αθλητισμού αναψυχής σε όλη την κοινωνία και σε όλες τις ηλικίες, ενώ έχει παράλληλα και φιλανθρωπικό σκοπό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν οικονομικά το έργο του ιδρύματος Europa Donna.

Χορηγοί του αγώνα είναι η Ύδρα Ασφαλιστική, η E&F Logistics Solutions Ltd, η Webarts και υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ και την Europa Donna. Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ. Παράλληλα, τον αγώνα στηρίζουν η εταιρεία Saucony, η Bike Hub με παροχή αθλητικών ποτών, το κατάστημα AWOL με δωρεά αθλητικού υλικού, το Φυσιοθεραπευτικό Κέντρο Αντώνης Κέντελης με αθλητικό μασάζ για τους δρομείς, η εταιρεία Suunto με δώρο ρολόι με σύστημα GPS για να κληρωθεί στους δρομείς, το το eshop for sports με δώρο 2 foam rollers, το Nomadic State of Mind με δωρεά 2 ζευγάρια σαντάλια, το εστιατόριο ‘Μια Μηλιά’ με προσφορά γευμάτων για 4 άτομα και η P.T. Mountain Sports & Rescue Ltd με δωρεά αθλητικών φαναριών για τρέξιμο και ο Στέφανος Φάττας με προσφορά δωρεάν φυστικοβούτυρο!

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου θα προσφέρει δωρεάν ποικιλία εδεσμάτων στους παραβρισκόμενους.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Sportday και το Supersport FM.

Διαδικτυακές εγγραφές μπορούν να γίνουν στο www.dromearacing.com μέχρι τις 17/3/2016 (9μμ) και την ημέρα του αγώνα μεταξύ 8-9:30 πμ.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα