Δυναμική η παρουσία της Leptos Estates στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα

Δυναμική η παρουσία της Leptos Estates στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα

 


Επιτυχιών συνέχεια για την Leptos Estates με τη δυναμική παρουσία της σε διεθνείς εκθέσεις, σεμινάρια και φόρουμ σε διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής και του Αραβικού Κόλπου με το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς.

Για άλλη μια φορά η Leptos Estates ανέλαβε την πρωτοβουλία να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και να κατορθώσει έτσι τη δημιουργία στενών επαγγελματικών σχέσεων με τους συμβούλους πωλήσεων σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους Ακινήτων με έδρα την περιοχή του Αραβικού Κόλπου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των νέων εταίρων της, “HMG Properties” στο Ντουμπάι.

Κατά τη διάρκεια ειδικών σεμιναρίων παρουσιάστηκαν με πλήρη λεπτομέρεια όλα τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα επενδυτικά σχέδια του Ομίλου Λεπτός και δόθηκε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στη μόνιμη άδεια παραμονής και απόκτηση Ευρωπαϊκής υπηκοότητας, που προσφέρονται στην Κύπρο και είναι σήμερα τα πιο ελκυστικά προγράμματα για τους επενδυτές και τους αγοραστές από τρίτες χώρες.

Ο υπεύθυνος για θέματα Marketing της Leptos Estates  στον Αραβικό Κόλπο Μάριος Πασιαρδής και  ο ειδικός σε νομικά θέματα και θέματα μετανάστευσης Ιωάννης Πίτσιλλος , παρουσίασαν το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας στην παρουσία του Διευθύνοντος Σύμβουλου της HMG Properties κ. Raed Bourjass και δεκάδων ανωτάτων στελεχών της από δέκα χώρες της περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο κος. Πασιαρδής ανέφερε χαρακτηριστικά: “ Έχουμε ήδη δηλώσει συμμετοχή σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις ακινήτων ανά το παγκόσμιο καθώς και στην οργάνωση δικών μας εκθέσεων και σεμιναρίων για την προβολή όχι μόνο της εταιρείας μας αλλά και γενικότερα της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού”.

Φώτο: Διευθυντικά στελέχη της Leptos Estates σε σεμινάρια προώθησης Επενδύσεων στον Αραβικό  Κόλπο


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα