Δυναμική παρουσία της Elysee σε διεθνείς εκθέσεις

Δυναμική παρουσία της Elysee σε διεθνείς εκθέσεις

 

Η εταιρεία Elysee συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις ως ένα αποτελεσματικό μέσο για την ανάπτυξη της εταιρείας στις αγορές του εξωτερικού. Με τον τρόπο αυτό η Εταιρεία επωφελείται της ευκαιρίας να ενισχύσει τις υφιστάμενες σχέσεις με άλλους εισαγωγείς και στοχεύει στη δημιουργία νέων συνεργασιών, επεκτείνοντας το υφιστάμενο δίκτυο εξαγωγών της.

Στα πλαίσια αυτά η Elysee συμμετείχε στην έκθεση ΕΙΜΑ στην Μπολόνια της Ιταλίας, μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις στους τομείς της γεωργίας και της κηπουρικής. Επίσης συμμετείχε στην έκθεση Aquatherm στη Μόσχα, κορυφαία έκθεση στον κλάδο της θέρμανσης, του κλιματισμού και των τεχνολογιών νερού.

Σημαντική και η συμμετοχή της στην έκθεση SMAGUA στη Σαραγόσα της Ισπανίας, που συγκεντρώνει επαγγελματίες, οι οποίοι συνδέονται με τη βιομηχανία του νερού, για να ενημερωθούν και να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων και επεξεργασίας νερού.

Πρόσφατα, η Elysee συμμετείχε στην έκθεση ISH που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Πρόκειται για την κορυφαία εμπορική έκθεση παγκοσμίως για τον καινοτόμο σχεδιασμό μπάνιου, την αποδοτική τεχνολογία θέρμανσης με τους καλύτερους όρους ενεργειακής κατανάλωσης, την τεχνολογία κλιματισμού και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η συμμετοχή σε επιλεγμένες εκθέσεις, που σχετίζονται με τους στόχους της εταιρείας αποτελεί μέρος της στρατηγικής της να αναπτυχθεί στην παγκόσμια αγορά με προϊόντα πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης, συνδυάζοντας κορυφαία ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα