Δωρεάν εισιτήρια από τον Συνεργατισμό σε μαθητές για την παράσταση «Οι Αθλιοι»

Δωρεάν εισιτήρια από τον Συνεργατισμό σε μαθητές για την παράσταση «Οι Αθλιοι»

 


  • Διαχρονική στήριξη στον Πολιτισμό και στην Παιδεία

Συνολικά 350 εισιτήρια για την παράσταση «Οι Άθλιοι» την οποία παρουσιάζει ο Συνεργατισμός, παρέδωσε στον Αναπληρωτή Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού  Ιωάννη Ευθυμίου, ο  Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Στρατηγικής και Επικοινωνίας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Γιάννος Σταυρίδης.

Τα εισιτήρια θα δοθούν δωρεάν σε μαθητές  γυμνασίων της Λευκωσίας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Άλλα 80 εισιτήρια θα παραδώσει η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα  σε  γυμνάσια της Λεμεσού για να δοθούν δωρεάν σε μαθητές της πόλης που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το αριστούργημα του Βίκτωρος Ουγκό.

Ο κ. Σταυρινίδης παραδίδοντας τα εισιτήρια διαβεβαίωσε τον κ. Ευθυμίου για τη διαχρονική στήριξη του Συνεργατισμού στην Παιδεία και τον Πολιτισμό, υπογραμμίζοντας ότι παραμένει ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες δράσης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Συνεργατισμού. Ο κ. Σταυρινίδης κάλεσε το Υπουργείο να θεωρεί τον Συνεργατισμό ως στενό του συνεργάτη στις προσπάθειες που καταβάλλει για ανάπτυξη της παιδείας και του πολιτισμού.

Ο κ. Ευθυμίου παραλαμβάνοντας τα εισιτήρια συνεχάρη τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα για την πρωτοβουλία της και για τη στήριξη που παρέχει στην παράσταση του τόσου σημαντικού έργου του Βίκτωρος Ουγκό «Οι Άθλιοι».

Σημειώνεται πως άλλες 105 διπλές προσκλήσεις θα παραχωρηθούν μέσω της σελίδας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας στο Facebook για την πρεμιέρα της παράστασης της Alpha Square, στο θέατρο  Παλλάς στις 7/2 και για την παράσταση στο θέατρο Ριάλτο στις 13/3.

 


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα