Δύο εκατομμύρια BMW series 1

Δύο εκατομμύρια BMW series 1

Η BMW έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει αφού η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη σε όλους τοιυς τομείς. Όμως αυτή τη φορά ένας αριθμός / ορόσημο καταγράφεται στα αρχεία της: Η παραγωγή της BMW σειράς 1 ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια και συνεχίζει ακάθεκτη για ένα ακόμα ορόσημο.

Πιο συγκεκριμένα, η είδηση έρχεται από το εργοστάσιο της BMW στο Regensburg. Η BMW Σειρά 1 με τον αριθμό «δύο εκατομμύρια» πέρασε από τη γραμμή παραγωγής. Το επετειακό αυτοκίνητο κατασκευάστηκε λίγες μόλις ημέρες πριν το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η 5θυρη BMW 120i, σε απόχρωση Estoril Blue metallic και εφοδιασμένη με πακέτο M Sport, θα παραδοθεί σε πελάτη στην Ιαπωνία.

Αυτό το ορόσημο παραγωγής στο εργοστάσιο του Regensburg αποτελεί ένα ακόμα σταθμό στη διεθνή καριέρα της BMW Σειράς 1. Στα τέλη του περσινού καλοκαιριού, η εταιρία γιόρτασε τα γενέθλια των 10 χρόνων της σειράς. Τώρα, η παραγωγή των δύο εκατομμυρίων οχημάτων επιβεβαιώνει ότι η διάσημη οδηγική απόλαυση BMW έχει επεκταθεί και στην compact κατηγορία. Στην πρεμιέρα της, το 2004 η BMW Σειρά 1 έγινε το πρώτο μοντέλο της μάρκας που κατάφερε να ταιριάξει τη σπορ και κομψή σχεδίαση, τη δυναμική συμπεριφορά και την premium ποιότητα με τα λειτουργικά χαρακτηριστικά ενός μικρού 5θυρου μοντέλου. Διαθέτοντας ανώτερη τεχνολογία κινητήρων και πλαισίου και πίσω κίνηση (RWD) – που παραμένει μοναδικό επιχείρημα πωλήσεων στην compact κατηγορία – η BMW Σειρά 1 αποτελεί πρότυπο σπορ ικανοτήτων στην κατηγορία της. Ταυτόχρονα, είναι πρωτοπόρος της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας BMW EfficientDynamics, που προσφέρει και στη νέα BMW Σειρά 1 μία εντυπωσιακή ισορροπία μεταξύ οδηγικής απόλαυσης και κατανάλωσης.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα