Δύο νέες γευστικές επιλογές από την BIRDS EYE

Δύο νέες γευστικές επιλογές από την BIRDS EYE


Στο λανσάρισμα δύο νέων πεντανόστιμων επιλογών σε ψάρι, προχώρησε η BIRDS EYE. Συγκεκριμένα στα ψυγεία των υπεραγορών βρίσκονται ήδη ο  Μπακαλιάρος με επικάλυψη από ένα ελαφρύ και τραγανό κουρκούτι και  ο παναρισμένος Μπακαλιάρος σε τριμμένη χρυσαφένια φρυγανιά. Δύο ιδανικές επιλογές για ένα θρεπτικό, νόστιμο, γρήγορο και υγιεινό γεύμα.

Οι τελευταίες τάσεις γύρω από την υγιεινή διατροφή, τη δική μας, αλλά κυρίως των παιδιών μας, είναι ενθαρρυντικές, καθώς φαίνεται πως πλέον οι καταναλωτές δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αγορά προϊόντων υγιεινής διατροφής.  Η Birds Eye εμπλουτίζει συνεχώς τη γκάμα της με νέα, καινοτόμα, ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας σε πολύ λογικές και ανταγωνιστικές τιμές. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο παραμένει  η ηγέτιδα εταιρία  στον Ευρωπαϊκό χώρο στην παραγωγή κατεψυγμένων τροφίμων.

Παρόλο που για πολλούς καταναλωτές η Birds Eye είναι συνώνυμη με τις ψαροκροκέτες, η μάρκα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κατεψυγμένων προϊόντων, που μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνει φρέσκα μπιζέλια και τραγανές κοτομπουκιές.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα