Δύο νέες γεύσεις των Frozen Yoghurt ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ

Δύο νέες γεύσεις των Frozen Yoghurt ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ


Αυτό το καλοκαίρι, η απόλαυση χωρίς ενοχές δεν έχει όρια… Η γκάμα του αγαπημένου γιαουρτοπαγωτού Frozen Yoghurt ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ προσφέρει ακόμα πιο πολλές επιλογές για μοναδικές δημιουργίες, με την κυκλοφορία δύο νέων γεύσεων: του Dulce de Leche με γεύση καραμέλας γάλακτος με λατινοαμερικάνικο άρωμα, και του Raspberry για τους λάτρεις των super fruits. Πρόκειται για δύο νέες γευστικές προτάσεις που θα κάνουν το καλοκαίρι σας πιο απολαυστικό και σίγουρα πιο δροσερό.

Τα Frozen Yoghurt ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ αποτελούν ένα δροσιστικό σνακ με βελούδινη και ανάλαφρη γεύση για κάθε στιγμή της ημέρας. Φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας γιαούρτι είναι μια απόλυτα υγιεινή επιλογή καθώς συνδυάζουν τις διατροφικές ιδιότητες του γιαουρτιού με μόλις 1% λιπαρά.

Οι φίλοι του γιαουρτοπαγωγού μπορούν να απολαμβάνουν τα Frozen Yoghurt ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ σε διάφορες γεύσεις και να πειραματιστούν συνδυάζοντάς τα με διάφορα toppings αναλόγως της προτίμησής τους. Πέραν από τις δύο νέες γεύσεις, η σειρά γκάμα Frozen Yoghurt της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ περιλαμβάνει τις ακόλουθες επιλογές: Απλή (plain), Σοκολάτα, Φράουλα, Μάνγκο και Βανίλια.

Τα Frozen Yoghurt ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ μπορείτε να τα βρείτε σε όλες τις υπεραγορές παγκύπρια.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα