Δύο νέοι τύποι συσκευών ασφαλείας Digipass από την Τράπεζα Κύπρου

Δύο νέοι τύποι συσκευών ασφαλείας Digipass από την Τράπεζα Κύπρου


 

Πρόσθετη ευκολία και ασφάλεια στις ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές

 

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε τη διάθεση και λειτουργία  δύο νέων τύπων συσκευών ασφαλείας Digipass, το «SMS Digipass» και το «Digipass APP».

Με τα νέα Digipass, οι συνδρομητές της 1bank της Τράπεζας Κύπρου, μπορούν πλέον να πραγματοποιούν με μεγαλύτερη ευκολία τις ηλεκτρονικές τους συναλλαγές στο Internet και Mobile Banking. Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση του κινητού τους τηλεφώνου ή tablet, δημιουργούνται αυτόματα κωδικοί ασφαλείας μιας χρήσης (ΟΤΡ – One Time Password) που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση των συναλλαγών που επιθυμούν, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Οι δύο νέοι τύποι Digipass διατίθενται για Android και iOS συσκευές. Οι υφιστάμενοι κάτοχοι των παραδοσιακών (hardware) συσκευών Digipass, μπορούν από μόνοι τους να αποκτήσουν τα νέα Digipass, άμεσα και εύκολα  μέσω του Internet και  Mobile Banking της 1bank.

Τα νέα Digipass  προσφέρουν πολλαπλά πλεονεκτήματα μεταξύ των οποίων:

• Αυτόματη δημιουργία Κωδικών Μίας Χρήσης (One Time Password) για εκτέλεση συναλλαγών μέσω κινητής συσκευής

• Ο Kωδικός Mίας Xρήσης (ΟΤP) που δημιουργείται είναι μοναδικός ανά συναλλαγή και παράγεται λαμβάνοντας υπόψη βασικά δεδομένα της συναλλαγής, με αποτέλεσμα να παρέχει πρόσθετη ασφάλεια στις συναλλαγές μέσω 1bank.

• Η αγορά του νέου Digipass γίνεται μια φορά μόνο και δεν θα χρειαστεί τυχόν αντικατάσταση λόγω εξάντλησης μπαταρίας ή αλλοίωσης οθόνης λόγω κτυπήματος κτλ., μειονεκτήματα τα οποία υπήρχαν στης παραδοσιακές (hardware) συσκευές

Περισσότερες πληροφορίες: www.bankofcyprus.com.cy ή 800 00 800.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα