Εβδομάδα ιταλικής κουζίνας στην Κύπρο και σε άλλες 129 χώρες

Εβδομάδα ιταλικής κουζίνας στην Κύπρο και σε άλλες 129 χώρες

 


 

21 – 27 Νοεμβρίου 2016 στο Isolani Pizza Bar-Restaurant

 

Σε μια προσπάθεια προώθησης της αριστείας των ιταλικών κρασιών και ιταλικής κουζίνας στο εξωτερικό, η Ιταλική κυβέρνηση ανακοίνωσε την 1η βδομάδα Ιταλικής Κουζίνας στον Κόσμο (Settimana della Cucina Italiana ne Mondo) που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε 130 χώρες μεταξύ 21 και 27 Νοεμβρίου 2016.

Η Κύπρος θα λάβει μέρος στο 7ήμερο φεστιβάλ, φιλοξενώντας μια σειρά από εκδηλώσεις της παραδοσιακής ιταλικής κουζίνας υπό την αιγίδα της Ιταλικής πρεσβείας στην Κύπρο. Το πλούσιο πρόγραμμα μαγειρικής και γαστρονομίας περιλαμβάνει θεματικά σεμινάρια, προβολές ταινιών που σχετίζονται με την ιταλική κουζίνα, γευσιγνωσία, masterclasses και πολλές άλλες ενέργειες.

To ιταλικό εστιατόρια και πιτσαρία Isolani που εδρεύει στη Λευκωσία έχει επιλεγεί από την τοπική Ιταλική πρεσβεία για να οργανώσει και να φιλοξενήσει μια σειρά από διαφορετικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στην Κύπρο. Η επιλογή έγινε βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων που περιλάμβανε μεταξύ άλλων τη αποκλειστική δέσμευση του στην καλή ιταλική κουζίνα, στην υψηλή ποιότητα προτύπων που διαθέτει και στην αυστηρή επιλογή των υλικών που χρησιμοποιεί.

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθενται ήδη στο Isolani Pizza Bar – Restaurant, στην Ιταλική Πρεσβεία, στο Dante Alighieri και στην κάβα Enoteca Italiana.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εισιτήρια ή/και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, παρακαλώ όπως επισκεφθείτε την σελίδα http://bit.ly/2fAgiwN ή στα τηλέφωνα 22766788, 70008778.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα