Εγκαίνια για το Caffè Nero Έγκωμης

Εγκαίνια για το Caffè Nero Έγκωμης

Πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του ολοκαίνουργιου Caffè Nero Έγκωμης στην Λευκωσία. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κύκκου και Τυλληρίας, Νικηφόρος, και  ακολούθησε αγιασμός. Εκ μέρους του Δημάρχου Έγκωμης, Ζαχαρία Κυριάκου, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η αξιότιμη Δημοτική Σύμβουλος κ. Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαίδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από τους εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες, εκπρόσωποι του δημοτικού συμβουλίου καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυθεντικό ιταλικό χαρμάνι καφέ από τους έμπειρους baristas, συνοδευόμενο απο υψηλής ποιότητας γαστρονομικές ιταλικές γεύσεις σε ένα φιλόξενο περιβάλλον νεοκλασικής αισθητικής υπό τους απαλούς ρυθμούς ζωντανής μουσικής τζαζ

Οφείλουμε να σημειώσουμε πως το μαγευτικό αυτό ταξίδι στο Caffè Nero´Εγκωμης δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την αρχιτεκτονική του περιβάλλοντος χώρου.Άψογη αισθητική, ξεχωριστό design, ξυλόγλυπτο χειροποίητο τζάκι, περσικά χαλιά, βιβλιοθήκες με πάνω από 700 βιβλία, ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το νέο Caffe Nero ´Εγκωμης.

Σημείο αναφοράς η έκθεση του αριστουργηματικού πίνακα – κόσμημα του γνωστού Κύπριου καλλιτέχνη Ιωάννη Κισσονέργη, που κοσμεί περίτεχνα και δίνει μία καλλιτεχνική διάσταση και αύρα στο χώρο.

Το νέο “διαμάντι” της πόλης είναι εδώ με στόχο να οδηγήσει μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι νέων εμπειριών και απολαύσεων, δίνοντας νέα διάσταση στην καθημερινότητα σας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα